12 Temmuz 2017

NG Sapanca'da Hafta Sonu

Biraz geç oldu sanki ama  bugünkü yazımda "Babalar Günü"ne özel hafta sonumuz var .


Mother&Baby dergisi ve İpek'imin daveti ile NG Sapanca'da çok güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirmiştik. Babamız için "Babalar Günü" kutlaması, kızlar için de "Karne" kutlaması oldu bu tatil. Yeşillikler arasında, kuş sesleri ile çevrili doğanın tam ortasında şehirden uzaklaşmak ise hepimize iyi geldi.



Otele girer girmez çocuk dostu bir otel olduğunu hissediyorsunuz zaten. Resepsiyonda onlara özel bir alan bile var. Kendilerini önemli hissetmek, Chek-in, Ceck-out işlemlerini kendi başlarına yapmak kızların pek hoşlarına gitti :)



Odamıza gider gitmez ise Mother&Baby'nin güzel sürprizleri karşıladı bizi :) Doğadan, Flormar, Femfresh ve Biooil Paketler benim; ClementoniTurkiye puzzelları da kızlar içindi..





Ve artık havuz keyfi yapma zamanı geldi. Bir iyi, bir kötü giden Haziran havasında şansımıza çok da güzeldi o hafta sonu :)



E biz madem "Babalar Günü" kutlayacaktık, babaya en güzel hediye kızları ile bol bol eğlensin ve vakit geçirsin diye düşündüğüm için kızları babaya emanet ettiğim gibi ben de Spa'nın yolunu tuttum :) Aliva Spa'da 50 dakikalık bir masaj ile "işte şimdi hazırım hafta sonuna" dedim :)

Bu arada benim kızlar biraz nazlı olunca kapalı havuzda daha çok takılmışlar, dışarıda ancak ısınan hava ile havuz suyu biraz serin gelmişti. Hal böyle olunca kapalı havuz vazgeçilmez oldu. Ah bir de şimdi gitsek kaydırakların başından ayrılamayacağız kesin :)



Yaklaşan yemek saati ile bizimkileri havuzdan toparlama zamanı geldi. Yıkandık, hazırlandık ve Erguvan Restoran'da usta aşçıların ellerinden lezzetler ve karar vermekte zorlanacağımız kadar çok çeşit arasında akşam yemeğimizi tamamladık :)


Sabah erken saatlerde gün yine kuş sesleri ile başladı. Temiz havayı da içimize çekip kahvaltıya geçtik. Enerjimizi depoladık ve tam gün havuz keyfine devam. Bu arada minik konuklara özel "Sincap Kulübü"nde de çok eğlenceli vakit geçirebilir çocuklarınız. Bizimkiler biraz su kuşu olunca genelde havuzlardaydık.


Öğle yemeği zamanı geldiğinde ise havuzda enerji harcayan kızlar için havuzun yanındaki Farina Restoran çok iyi geldi. Otantik taş fırında, pideler, kebaplar çok lezzetliydi. Sonrası ise havuz keyfine devam...



Havuz sonrası ise tavşanlar besleyip, doğa yürüyüşü yaptık kızlar ile...



Şehre çok yakın olup, doğa ile iç içe güzel hafta sonu tatili için NG Sapanca kesinlikle çok güzel bir seçenekti. Babamıza da çok güzel bir babalar günü hediyesi oldu. Tekrar teşekkürler Mother&Baby Dergisi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...