31 Aralık 2015

Yves Rocher İle Yenı Yıl

Erken yılbaşı partiler devam ediyordu ve ben de yılbaşı akşamı nöbetçi olacağım için hiç bir partiyi kaçırmıyordum :)
 

30 Aralık 2015

Pierre Fabre Dermokozmetik ile Erken Yeni Yıl Kutlaması..

Pierre Fabre Dermokozmetik Karaköy’ün tarihi atmosferinde Nordstern Hotel’in çatı katında erken yeni yıl kutlama partisine davetliydik geçen hafta... Bu aralar pek bir yılbaşı partisi kutladık, doyamadık... Yılbaşı geçince kendimi boşlukta hissedicem ben :)


29 Aralık 2015

Lizbon...


Lizbon kaşiflerin diyarı Portekiz’in başkenti ve Avrupa’nın en batısında bir şehir. Arnavut kaldırımlı yolları ve tramvayları ile tarihi dokusunu koruyan bu şehre birçok noktadan tepeden bakabilirsiniz. Biz şehre akşam saatlerinde geldik hemen otoparka arabamızı park ettik, otele yerleşip şehri 1-2 saatliğine keşfetmeye çıktık..

Mucize Annelik Okulu

Annelere çocuk gelişiminin farklı alanlarında bilgi ve beceri edinmelerini sağlayacak eğitimleri sunmak üzere kurulan Mucize Annelik Okulu geçen hafta açıldı. Boğaziçi Üniversitesi Vakfı bünyesinde kurulan okul, annelere ve anne adaylarına doğru çocuk bakımı konusunda önemli bilgiler veriyor.



28 Aralık 2015

Pazartesi Sendromsuz Bir Öğle Yemeği

2015'in son haftasına son pazartesisine başlamış olduk. Geçtiğimiz pazartesi ise internetanneleri Nihan bizi Kanyon Carluccio's"da öğle yemeğine davet etti. Pazartesi sendromlu olur derler ya, sendromsuz bir pazartesi için sevdiğin arkadaşlarla bir arada olmak tavsiyem olsun. İnternetanneleri bir arada yemekteydi ve konuşacak çok şey vardı... Sohbet şahaneydi.



24 Aralık 2015

SoranAnne ve EniseLives Daveti...

Geçtiğimiz ay tam da doğum günümden bir gün önce 18 Kasım'da Soran Anne Çiğdem ve Eniselives Enise'nın davetindeydim. Çiğdem'de son birkaç ayda çok büyük değişiklikler oldu. Ve bu davette de yepyeni bir Çiğdem olarak çıktı karşımıza. İdeal kilosuna kavuşmuş (darısı başıma) , saçlar değişmiş, gözlükleri atmıştı...


Aslı'mın Doğum Günü

Yine koskoca bir yılı devirdik ve Aslı bir yaş daha aldı. 4 BİTTİ..... Evinizin miniği, cana yakını, en şımarığı... "Amaaaa..." diye başlaya isyankarı... Evin minik inatçı keçisi (oğlak burcu olmasından mı, evin miniği olmasından mıdır bilinmez)

22 Aralık 2015

Yeni bir aplikasyon;LCWbaby

Geçtiğimiz haftalarda LCWaikiki'nin anne ve anne adayları için çok yararlı olacağını düşündüğüm yeni bir telefon aplikasyonunun tanıtımındaydım. LCWbaby... Aplikasyonda hamileliğinizi hafta hafta , bebeğinizin de 24. ayına kadar gelişimini takip edebiliyorsunuz. Tüm telefonlara ücretsiz indirilebilen bir uygulama. Yani hem iTunes, hem de GooglePlay'de var. Facebook üzerinden de üye olabilirsiniz.  Üye olduktan sonra anne adayları gebelik haftalarını, bebeği olan anneler de bebeğin doğum tarihini giriyor.

Doğum Sonrası Estetik (Mommy Makeover)

Doğum Sonrası Estetik / Mommy makeover terimi, doğum yapan annelerin, doğum öncesindeki fiziksel özelliklerini geri kazanabilmeleri için yapılan estetik girişimler anlamında kullanılıyor. Özellikle yurtdışında basında ve pazarlama  amaçlı kulanılan kullanılan bu terim aslında özel bir estetik ameliyat türüne işaret etmiyor. Konuyu merak ettik Prof Dr Ferit Demirkan’dan detaylı bilgi aldık.

18 Aralık 2015

1 Paket=Hayat Kurtaran 1 Aşı


P&G’nin lider bebek bezi markası Prima’nın UNICEF işbirliğinde, 21 ülkede 71 milyon anne ve bebeğin hayatını tehdit eden Anne ve Yenidoğan Tetanosu’nu ortadan kaldırmaya yardımcı olmak amacıyla sürdürdüğü ve bu sene 10. yılına giren kampanya, gelişmekte olan ülkelerdeki annelerin ve bebeklerinin hayatta kalmalarına destek oluyor.


16 Aralık 2015

Başarılı ebeveyn olmanın yolu ebeveyn koçluğundan geçiyor


Çocukların mutlu bireyler olarak yetişmesinin yolu, anne babalarının onlara doğru biçimde yaklaşmasından geçiyor. Anne ve babaların koçluk ve mentorluk becerilerini geliştirmeleri için Ebeveyn Koçluğu programını geliştiren Flow Koçluk Okulu, bu program sayesinde bu alanda çalışmak isteyen koç adaylarını da desteklemeyi hedefliyor.
Ebeveyn koçluğunun her geçen gün daha da geliştiğini belirten Flow Coaching International Akademik Direktörü Talyaa Vardar, “Günümüzde ebeveynler önceki nesillere göre çok daha stresli, bu durum yoğunlukla birleşince ailelerinden ve arkadaşlarından da uzaklaşıyorlar. Dolayısıyla problemleri tespit edip, bu problemler üzerinde birebir çalışmak ve çözüme ulaşmak onlar için oldukça faydalı oluyor. Bu anlamda koçluk eğitimlerinin hem çocuklarına mentorluk etmek isteyenler hem de ebeveyn koçluğu yapmak isteyenler için çok faydalı sonuçlar doğurduğunu söyleyebilirim” dedi.

15 Aralık 2015

Yeni Yıl Ruhu Sardıysa Yine Bizi

Yine bir yılı geride bırakıp 2016'yı karşılamaya az kaldı. Aralık ayını hem Aslı'mın doğum günü hem de yeni yıl süslemeleri her yeri sardığı için pek severim. Artık gelenek oldu bizim evde yeni yıl fotoğrafları çekilmek. Zaten biliyor musunuz, üşengeçlik mi dersiniz bilmem de  çam ağacımızı şubat ayında balkon alıp, aralıkta tekrar salona alıyoruz. Üzerine yeni süslemeler ilave ediyoruz sadece...
 

14 Aralık 2015

Yeni Neutrogena® Visibly Renew Serisi

Bunlar hep benim zayıflamam  ve sıkılaşmam için bir işaret ama dikkate almıyorum o ayrı. Neutrogena'nin yeni serisi cildin genç ve sıkı görünmesi konusunda 10 günde etkili olacağını iddia ediyor. Deneyip görücez...


9 Aralık 2015

Toyzzshop.com Alışverişi

Oyuncak alışverişini kim sevmez ki, çocuklar kadar ben de severim... Genele ToyzzShop mağazasından alsak da son zamanlarda iki kız çocuğu ile bazen zor olabiliyor... En son LEGO aldığımızda ikisi farklı seçimlerde bulununca her ikisini de almak zorunda kalmıştım... Amaç farklı zamanlarda birer birer alıp hem paylaşmayı öğrenmeleri, hem de her defasında farklı heyecanlar yaşamaları...
Tecrübe edince bu kez LEGO alışverişimizi ToyzzShop 'un internet sitesinden yaptım... Evet yine beraber karar verdik... Daha az parçalı Legolar alıp her ikisinin de gönlünü yapmış oldum...
Kızlarla seçimimizi yaptık, ertesi gün babayla verdik siparişi, hediye paketi seçeneğini de ihmal etmedik. Böylece her çocuk hediye açınca nasıl mutlu oluyorsa, mutlulukları biraz daha artmış oldu...


4 Aralık 2015

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı İçin Son 7 Gün

İBS Fuar her sene merakla beklediğim bir organizasyon... Her yıl çeşitli aktiviteler, sürpriz hediyeler, bilgilendirici söyleşiler ve daha birçok eğlenceler oluyor. Anneler de çocuklar da mutlu mutlu, elleri dopdolu ayrılıyor fuardan.



3 Aralık 2015

Minopolis'de Bir Gün

Geçtiğimiz hafta TEOG sınavı nedeniyle çarşamba ve perşembe okullarımız tatildi. Ben de Aysu ve bu kez sınıf arkadaşlarından Duru ile Minopolis şehrini keşfetmeye gittik. Hafta içi seans olmayan, hafta sonu iki seans şeklinde olan Minopolis o gün okulların tatili nedeniyle hafta içi de olsa seans uygulanmıştı. Yani zaman yetmedi bize :(
 

1 Aralık 2015

Debenhams Festivali'nde LegaBebe Aktivite

Madem cumartesi Aysu ile bütün gün eğlendik, pazar günümü de minik prensesime ayırayım dedim. Aysu ve babayı evde ödevlerle başbaşa bıraktım hi hi hi :)

27-28-29 Kasım tarihlerinde düzenlenen Debenhams Festivali'ne LegaBebe Aktivite ve İnternetAnneleri renk kattı. Legabebe aktiviteyi zevkle takip ediyorum ve denk geldikçe etkinliklerine de katılıyorum. Takip etmeyen varsa mutlaka instagramdan legabebe_aktivite olarak takibe alsin. Ayrıca info@legabebeaktivite.com'dan iletişime geçip haftalık programı talep edebilirsiniz.
Önce biz bir hatıra fotoğrafı çekilelim öyle başlarız aktivitelere dedik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...