30 Ekim 2017

Naturtint Saç Boyası

Size bugün doğal bir saç boyasından bahsetmek istiyorum.
Phergal firması ileri labaratuvar teknolojileri ile doğal bitki özlerinin kullanımı sonucunda ilk amonyak içermeyen kalıcı saç boyası Naturtint'i üretti. Naturtint’in yumuşak, doğal ve amonyak içermeyen formülü saçları besler ve korur, saçlara doğal parlaklık ve ışıltısını yeniden kazandırır. Naturtint markası kısa sürede tüm dünyada tanındı ve 30 ülkede müşterilerin güven ve sadakatini kazanmayı başardı.

25 Ekim 2017

Rengarenk Sonbahar

Yaz insanı olsam da her mevsimde sevdiğim ayrı güzellikler var. Sonbaharda en sevdiğim ise rengarenk yapraklar. Dökülen sarılar, yeşilden kırmızıya dönenler, renk cümbüşü yaşatıyor bize :)


23 Ekim 2017

Sığacık

Son İzmir'e aile ziyaretimizde halamızın pazartesi izinli olduğunu öğrenince bir gün daha kalalım dedik ve halamız bizi Sığacık adlı şirin mi şirin bir kasabaya götürdü. Ben tabii Ata Demirer'in filmini tek izlemeyen olarak biraz yabancı kalsam da aslında filmin çekildiği mekanlar, sokaklar buralar. İstanbul'a gelir gelmez de filmi izledim bu arada.


19 Ekim 2017

Hassasiyet Yok, Tedavisi Var

Ailecek çok sevdiğimiz Listerine gargara sabah akşam mutlaka kullanılır bizim evde. Kızların yaşına uygun olanı kullanırız hepimiz. Diş fırçasının ulaşamadığı her noktanın temizliği için gargara kullanımı çok önemli.

6 Ekim 2017

D Vitamini Eksikliği

Geçenlerde instagram hikayelerinde kullandığım D vitaminini paylaşmış ve dm’den birçok soru gelmişti. Bir post hazırlamak istedim, işte size bir eczacı olarak D Vitamini eksikliği, nedenleri, tedavisi yazısı :)

D vitaminin eksikliğinin en önemli belirtisi kemik ağrılarıdır. Özellikle güneşten mahrum kaldığımız kış aylarında bu ağrılar daha da artar. Halsizlik ve vücut genelinde olan bu ağrıların dikkate alınmaması durumunda yetişkinlerde “osteomalazi” dediğimiz kemik yumuşaması, çocuklarda ise “raşitizm” görülebilir. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...