26 Ağustos 2016

Disney Collection Artık TeknoSA'da

Geçtiğimiz günlerde, teknoloji perakendeciliğinin lideri  TeknoSA, Disney Collection ile çok güzel bir işbirliğne imza attı ve bunu özel bir lansman ile tanıttı. Büyük küçük herkes tarafından çok sevilen Disney karakterleri, artık TeknoSA mağazalarında yer alacak. Ben de en az çocuklar kadar çok sevindim bu duruma. Çünkü oldum olası Disney karakterlerini pek bir severim. Disneyland’da kızlar kadar benim de karakterler için sıra beklememden bellidir…


18 Ağustos 2016

"Barbie Uzay Macerası" Filmi

Barbie, yıllardır tüm çocukların, hele de kız çocuklarının en sevdiği oyuncak bebek ve çizgi film kahramanı. Ben bile ne çok oynardım Barbie bebeklerle… Şimdi kız çocuklarına ilham veren ve onların kariyer edinmeye özendiren Barbie’nin yepyeni yolculuğu “Uzay Macerası”.

10 Ağustos 2016

"Aile Dostu Otel" Hilton İstanbul Bosphorus

Geçtiğimiz hafta sonu Hilton İstanbul Bosphorus’un “Aile Dostu Otel” konsepti'ni deneyimledik. Ailecek çok keyifli 2 gün geçirdik. İstanbul'un merkezinde, şehir dışı kaçamağı yapamayacak aileler için çok güzel bir tatil alternatifi.

aile dostu otel

4 Ağustos 2016

“Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” Filminin Galası

Alper Kul ve Çağlar Çorumlu, seslendirmesini yaptığı, Illumination Entertainment ve Universal Pictures işbirliğiyle hayata geçirilen “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” filminin galasına katıldı. Minyonlar ve Çılgın Hırsız gibi sevilen animasyonların arkasındaki ekip tarafından yaratılan hikayede, Alper Kul Max, Çağlar Çorumlu ise Duke isimli köpeği seslendirmiş.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı


3 Ağustos 2016

YAZA ÖZEL SAĞLIKLI İÇECEK PİRAMİDİ

Yaz sıcaklarının arttığı şu günlerde hararetimizden kurtulmak için birçok içecek tüketiyoruz. Diyetisyen Gizem Şeber, tükettiğimiz içecekleri bir sağlık piramidine yerleştirsek hangi içecek nerede olurdu sorusunu yanıtlamış. Tabii ki her daim SU'dan vazgeçmememiz gerekir. Kendimi bildim bileli suyun yerine hiçbir içeceği koyamam, iyi ki kızlarım da bana çekmiş, susadıkları anda su içmeleri gerekir... 

Sizinle Diyetisyen Gizem Şeber'in içecek piramidi paylaşmak istiyorum...

İçecekleri piramide yerleştirsek en aşağıdan en yukarı neler olurdu?

SU: Hayat kaynağımız, olmazsa olmazımız tabi ki yaz aylarının da vazgeçilmezi. Yaz aylarında terle kaybettiğimiz su arttığından ötürü tüketimine daha da özen göstermek gerekiyor. Yaz aylarında günde en az 2 litre su tüketmek gerekli. Güneşli saatlerde güneş altında kalanlar ve spor yapanlar ise günlük su tüketimini 2.5-3 litreye çıkarmalı.

yaza özel sağlıklı içecek piramidi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...