29 Ocak 2018

Fenerbahçe Düş Yeri Deneyim Kulübü

Geçtiğimiz cuma günü Aysu ve Aslı çook eğlenceli bir gün geçirdiler. Ailecek Fenerbahçe DüşYeri Deneyim Kulübündeydik. Biz aile kafetaryasında kahvaltımızı yapıp, keyifle kahvemizi yudumlarken kızları gözlemledik, kızlar da çeşit çeşit atölyelere katıldılar.



18 Ocak 2018

MoiPark'ta Eğlence Dolu Bir Gün

Önceki gün Hemfithemanne Gözde’nin davetiyle Moll of İstanbul’da bulunan MoiPark’taydık. Aslı ile okul çıkışı gittiğimiz eğlence parkında doyasıya eğlendik. Sizlere de sömestr tatili için güzel bir öneri olsun istedim…


15 Ocak 2018

Taze Direkt Ürünleri ile Meyveli Kek

İyi haftalar herkese.

Doğal ve taze ürünleri büyük şehirlerde yaşayanlar için büyük ihtiyaç ve özlem haline geldi. İşte bu amaç ile 2014 yılında bir hayal ile doğan Tazedirekt etin safını, sütün günlüğünü, meyve ve sebzenın doğalını bizlere ulaştırmaya başladı. Bizim evde özellikle günlük sütüne ilgi çoktu. Hele kaymaklı yoğrt mmm nefis... 2016 yılında hizmete verdikleri ara nedeniyle de çok üzülmüştüm.


12 Ocak 2018

Women's Health ile Snow Yoga Weekend

2018'in ilk hafta sonu süper başladı... İnşallah tüm sene böyle devam eder :)

"Women's Health" dergisi yayın yönetmeni Sibel Yeşilçay'ın davetiyle Kartalkaya'da Kartal Otel'deydik. Darga Academy ile karda yoga deneyimi yaşadık. Kendimi dinlediğim, dinlendiğim, arındığım bir hafta sonu oldu :)

9 Ocak 2018

Aslı ve Beren'nin 6 Yaş Doğum Günü

24 Aralık 2017 günü Aslı ve çok sevdiği kankası Beren için çok özel bir gündü. Ortak doğum günlerini kutladılar. Daha önce bir arkadaşımızın doğum günü için gittiğimiz "Babalu Aktif Eğlence Merkezi" aklında kaldı ve 6 yaş doğum gününü orada yapmak istedi. Biz annelere de organizasyonu düzenlemek kaldı...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...