28 Nisan 2016

Euromelanoma Deri Kanserleri Tarama Kampanyası başlıyor 02-06 Mayıs 2016

Mayıs ayının ilk haftası “Deri Kanserleri Farkındalık Haftası”. Euromelanoma ve Eau Thermale Avène’in ana sponsorluğunda gerçekleştireceği “Euromelanoma Deri Kanserleri Tarama Kampanyası” halkın deri kanserine karşı bilinçlendirilmesini amaçlıyor. Bireylerin kanser riski taşıyıp taşımadığını öğrenebilmesi için Türkiye’nin bir çok ilinde üniversite hastanelerinde ücretsiz muayene imkanı sunuyor.


27 Nisan 2016

Zeyland ile Anneler Günü

Her yıl Mayıs ayının ikinci pazarı kutlanan "Anneler Günü" için sayılı günler kaldı. E madem sayılı günler var güzel de bir hediye seçeneği sunayım size... Ben çok sevdim :)


26 Nisan 2016

“OKUYAN KOALA” Çocuk Gelişimi ve Psikoloji Kitapları

Amerikan Psikoloji Derneği onaylı, dünyanın en çok okunana çocuk gelişim ve psikoloji markası "Okuyan Koala" annelerin yeni rehberi olacak. Okuyan Us yayınevi bünyesinde yayın hayatına başlıyan "Okuyan Koala", çocuk psikoloğu Petek Halman rehberliğinde Mayıs ayı itibariyle raflardaki yerini alacak... Adaptasyon çalışması titizlikle yapılıyor ve Petek hanım kitaplardaki tüm detaylarla  tek tek ilgileniyor.


25 Nisan 2016

Edirne

Epey olmuştur Edirne'ye gitmeyeli. Geçtiğimiz hafta sonu arkadaşlardan "gelin hadi Edirne'ye ciğer yemeye" teklifi karşısında hiç düşünmedik bile.. Pazar sabah saatlerinde Tekirdağ'da kahvaltımızı yapıp çıktık yola. Yolculuk benim için 3 kız ile başladı :)

kara tren Edirne

22 Nisan 2016

Film Önerisi "Avcı:Kış Savaşı"

 Bugün (22 Nisan Cuma) Türkiya'de vizyona giren Charlize Theron, Chris Hemsworth, Emily Blunt ve Jessica Chastian'ın paylaştığı Avcı:Kış Savaşı (The Hunstman: Winter War) filmin ön gösterimi çarşamba günü yapıldı. Filmin hikayesini ben çok sevdim. Aslında “Pamuk Prenses” hikayesinin başı. Film masal kökenli olmasına rağmen aslında yetişkin filmi. Sahneler güzel, filmdeki kadınlar çok hoş, görsel şöleni yüksek bir film.  Hafta sonu için ya da hafta içi anne-baba saati yapmak için planınıza dahil edin derim :) 


20 Nisan 2016

Lactamil Çay Yanında Elmalı Kurabiye

Biliyor musunuz Lactamil'in çayı da çıktı. Yani Lactamil süt ve granül çayından sonra poşet çayı da var artık. Ohh bir çay keyfi yapmak isteyen emziren annelere içimi güzel, tadı harika bir çay..

ilk1000adim

19 Nisan 2016

Hayat Su Çocuklarda Sağlıklı Su Tüketimini Teşvik Ediyor

Dünyamızın 3/4'ü su, vücudumuzn ise 2/3'ü su pek biz ve çocuklar ne kadar su tüketiyoruz?  Ben biraz şanslı bir anneyim, çünkü Aysu da, Aslı da su içmeyi çok seviyorlar. Ama onlara ben rol modelim. Biz 3A susadığımız anda su içmemiz gerekir, başka hiç bir içecek bizim susuzluğumuzu gidermiyor.

maskot

18 Nisan 2016

Zeyland'a 23 Nisan Gelmiş

23 Nisan haftasına girmiş bulunuyoruz... Öncelikle çocuklar kadar şen bir hafta dilemek istiyorum... 
Nasıl güzel bir gündür, Ata'mızın çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...



15 Nisan 2016

Cottonbox’tan Renklerin Dünyasına Davet

Çok sevdiğim bir marka olan "Cottonbox" 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonunun "Renklerin Dünyası" konseptli lansmana minik prensesim Aslı ile katıldım... Ritz Carlton Otel'inde güzel bir İstanbul manzarasında kahvaltı ile başladık ve kumaş boyama workshopu ile devam ettik.

Renklerin Dünyası

14 Nisan 2016

Karabuğday Salatası

Bugün artık 4. günüm şekersiz hayatta.  Bu ayrı bir yazı konusu ve ayrıntılı yazıyorum :) Normalde şekeri çok tükettiğim için çok yemesem de hep kilo alıp üzerime ekliyorum. E yaza da kaldı şurada azıcık bir zaman. Acilen bir çözüm bulmam gerekiyor...

 Benim bu aralar kurtarıcı öğünüm "Karabuğday Salatası". 


13 Nisan 2016

Braun IRT 6520 Kulaktan Ateş Ölçer

Eczacı olarak aslında çok sık karşılaştığım bir sorudur "Hangi marka ateş ölçer kullanıyorsunuz, hangisini tavsiye edriniz?" diye. Böyle zamanlarda ateş konusunda en büyük yardımcım Braun IRT 6520 Kulaktan Ateş ölçer. Isıtmalı lens ucu ile, ortam sıcaklığından etkilenmeden kesin sonuç veriyor.

12 Nisan 2016

ZEITGARD İle Sadece 3 Adımda Daha Genç Bir Cilt

Geçtiğimiz günlerde tanıtımına gittiğim LR Health & Beauty’nin yeni Anti-Age cihazı Zeitgard 2 ile zaman geriye dönüyor. Gençlik iksiri içmeden genç kalabilmenin artık bir hayal olmadığını kanıtlayan Zeitgard Anti-Age Bakım Sistemi ile sadece üç adımda daha genç bir cilde sahip olmak mümkün. Mükemmel tasarımı ve kolay kullanımı sayesinde Zeitgard Anti-Age Bakım Sistemi ile cildiniz artık daha pürüzsüz ve ışıltılı olacak.

lr

11 Nisan 2016

Lale Zamanı

Blog yazmaya başlayalı 5 yıl bitti bile ve ben her yıl "Lale Festivali"ni yazıyorum. Nisan ayı Lale zamanı... Gerçi Mart ayı ortalarında ekildi bu yıl laleler ve yalancı bahara kanıp erken açtılar...

8 Nisan 2016

 SOLO BÜYÜLÜ DÜŞLER’LE BANYOLAR ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞECEK

Geçtiğimiz günlerde kaliteli ürünleri ve hesaplı fiyatıyla tüketicilerin bir numaralı tercihi olan Solo, yeni parfümlü tuvalet kağıdı "Büyülü Düşler"in keyifli tanıtımındaydık . Nisan ayında tüketiciyle buluşan ‘Büyülü Düşler’, çiçeksi ve ferah kokusuyla banyolarda her an temizlik hissi uyandıracak.

blogger anneler

4 Nisan 2016

İzmir'de Haftasonu

Yeni bir hafta, yeni güzel başlangıçlarla gelsin inşallah... 
Hafta sonu minik prensesime kavuştum. İzmir'e hem babaanne-dede-hala ziyareti hem de miniğimi almaya gittik. İzmir'e yaz gelmiş bile. Biz de haliyle giydik kısa kollu kıyafetleri ve keyfini çıkarttık.

anne çocuk tişört

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...