19 Temmuz 2017

Aysu'nun 8 Yaş Doğumgünü

Yaz çocuğu olmanın avantajı olduğu kadar dezavantajı da çoktur. Her çocuk gibi okulda arkadaşları ile kutlama yapmak ister ama gününde yapamaz. Tatil ortasında ise doğum günleri, Nisan-Mayıs ayları okulda erken doğum günü kutlama zamanıdır :)


E biz de ana sınıfında kankası Tuğçe ile (o da Ağustos çocuğu) okulda ortak ve erken bir doğum günü kutlamıştık. 1. ve 2. sınıflarda ise doğum günü kutlamaları her çocuk için iptal olunca (iyi ki dermişim:) geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yazlıkta kutlamalara devam ettik. Ama tek isteğimiz Tuğçe yanımızda olsundu.


Biz de planımız programımızı ayarladık Tuğçe ile hem birkaç gün yazlıkta beraber olmanın keyfini çıkaracak hem de doğum gününü beraber geçirecekti.


Perşembe günü havuz keyfi sonrası eve geçip hazırlıklara başladık. Tabii ananemiz yiyecekleri çoktan hazırlamıştı. Bize de süsleme, masa hazırlama işi kalmıştı. Doğum günümüz  havuz başında olacağı için  balonları şişirip havuza taşıdık :) sonra da yiyecek içecekleri. Minik misafirlerimuz tabii ki en sabırsızlar olanlardı ve ilk gelenlerdi. Aysu her biriyle fotoğraf çekildi.


Sonra da pastanın mumlarını üflediler hep beraber...


Bir çocuğu mutlu etmek işte bu kadar kolay. 5-10 balon bir pasta ve sevdiği arkadaşları yanında olsun. "Annecim çok teşekkür ederim, çok güzel bir doğum günüydü" diye diye geceyi bitirdik... 


Sen hep mutlu ol güzel kızım.... Tekrar tekrar "iyi ki doğdun, iyi ki varsın" 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...