23 Haziran 2017

3 Ülke 4 Şehir

Mayıs'ın son günlerinde Aysu ile anne-kız yine güzel bir gezi rotası yaptık. Benim yine bir Paris sevdam depreştiği için babamız çoklu uçuş ayarladı bize. Biz de böylece 1 gün bile olsa Paris'te güzel vakit geçirdik.

21 Haziran 2017

Safranbolu

Tam 9 yıl önce, daha çoluk çocuk yok, yine aynı arkadaşlarımız ile 2 günlük Safranbolu gezisi yapmıştık. Üzerinden yıllar geçti, bize iki, onlara da iki çocuk eklendi. Çocukların yaşları da birbirine yakın olunca bir araya geldiğimizde çok güzel arkadaşlıklar, oyunlar eh arada da olur olmaz yere anlaşmazlıklar oluyor. Benim kocam da son dakika planları yapmaya bayılınca akşam üzeri telefon açıp bana "Haydi yarın Gökçerlerle Safranbolu'ya gidiyoruz. " demez mi... Haydaaaa benim bunun için günler öncesi hazırlanmam gerek ama nerdeeee... Neyse son dakika planları da güzel oluyor :)



6 Haziran 2017

ToyzzShop.com'da "Arabalar 3" Karakterleri

Biz ailecek pek severiz animasyon filmlerini. Aysu ve Aslı'dan dolayı kızlara yönelik olanları daha çok takip etsek de unisex filmler de ilgimizi çekiyor. "Arabalar" serisi de aslında sevdiğimiz animasyon filmlerinden ve şimdi merakla "Arabalar 3"ü bekliyoruz.


3 Haziran 2017

"Patatesli Fritata" Tarifi ile Tefal Titanyum Serisini Deneyimledik

Geçtiğimiz haftalarda Nora Romi ve Tefal'in davetlisi olarak Mutfak Sanatları Akademisi'nde Şef Arda Türkmen eşliğinde Tefal Titanyum Serisi hakkında bilgiler alıp deneyimleme fırsatımız oldu. Şefimiz Arda Türkmen olunca sosyal medyadaki hayran kitlesinden de epey bir soru yağmuruna da tutulduk.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...