29 Kasım 2016

Şile'ye 2 Günlük Anneler Kaçamağı

Hem iş hem sosyal hayatta çok sık bir araya geldiğim arkadaşlarım İpek, Esra, Sinem ve Burcu ile hadi 2 günlük baş başa bir Şile kaçamağı yapalım dedik. 


Hem şehre yakın, hem de şehrin karmaşasından uzak bir yer. Best Western Şile Gardens'ta yer ayırttık kendimize. Şile'ye o kadar çok gitmişimdir ama hamile çekimleri için favori olan bu çok geniş sahilini hiç görmemiştim. Meğer otel de tam bu noktadaymış.



Öğlene doğru çıktığımız İstanbul'dan oteldeki öğle yemeği saatine yetiştik. Yemeklerimizi yiyip bu meşhur sahil şeridine geçtik. Akşam saati için kendimize SPA'ya randevu aldığımızdan gün batımını göremesek de sahilin atmosferi o duyguyu yaşattı bize.


Sırada rahatlama zamanıydı. Hemen SPA'ya geçtik. Rahatlatıcı 1 saat sonrası orada uyuyabilirdik. Nasıl iyi geldi. Sonrasında ise sırasıyla biraz buhar odası, biraz sauna, biraz da havuz keyfi derken  akşam yemeği saati gelmişti bile.


Bu arada 19 Aralık'ta açılacak olan Osman Müftüoğlu'nun "Yaşasın Hayat" kliniğinden de bahsetmek istiyorum.  YAŞASIN HAYAT/ŞİLE kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir huzur vahası, bir sağlık adası olarak planlanmış. Ruhen ve bedenen dinlenip, yenilenip tazeleneceğiniz, yüklerinizden arınıp, yorucu ve gergin yaşamın sizden çaldıklarını geri alacağınız huzurlu bir ortam yaratılmış...


YAŞASIN HAYAT / ŞİLE’DE NELER VAR ?
Hafiflemek, incelmek, forma girmek ve zindeleşmek var…
Toksinlerden arınıp fazlalıklardan kurtulmak, yeniden öze dönmek yani “DETOX”lanmak var… Zamana dur deyip, formda dinç biri olmak, kendinizle yeniden başbaşa kalıp, keyifli, huzurlu vakit geçirmek, yeni dostlar edinip tatlı sohbetler yapmak var…
Beyne, kalbe, cilde, kısacası beden ve ruhun her noktasına sağlıklı dokunuşlar var…
Aktif hayata dönüş, doğa gezileri, eğlenceli piknikler var…
Hayat Okulu’nda öğretici dersler, konferanslar var…
Ve tabii ki mükemmel gurme lezzetler var…

Vee artık eğlence zamanıydı. O gün için Marks&Spancer'dan kendimize aldığımız pijama takımlarını giyip bir pijama partisi ile geceye devam ettik. Yılbaşının yaklaşmasıyla yeni yıl konseptli pijamalarımız ile erken bir yılbaşı akşamı geçirdik bile diyebilirim :)




1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...