21 Kasım 2016

Darphin'den Yeni Seri "Lumiére Essentielle"

Geçtiğimiz günlerde Darphin'in yeni serisi Lumiére Essentielle tanıtıldı
 Işık saçan serisi yeni Lumière Essentielle Serum; mikro akışkan teknolojisi ile içeriğinde Mandalina, Portakal, Neroli, Gül, Ylang Ylang, Ardıç ve Zencefil özlerinden oluşan 7000 mikrokapsül barındırıyor. Bu sihirli teknolojiyi ben de denemeye başladım.



Işık hayatımızın ve güzel cildin kaynağıdır. Lumière Essentielle serisi içeriğinde bulunan en değerli bitkilerin güçlü birleşimi sayesinde cildi nemlendirir ve aydınlatır; solgun görünümü ortadan kaldırmaya yardımcı olur ve cildi dolgunlaştırarak daha ışıltılı bir görünüm sağlar. 

Illuminating Oil Serum
Eşsiz teknolojisiyle yaratılmış iki fazlı serum her damlasında; yağ formülün konforunu ve su gibi hafif dokusunu aynı anda sunar. Cildi anında nemlendirir ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Zaman içinde, hücresel yenilenmeyi destekleyerek aydınlık bir cilt görünümüne kavuşturur.

Illuminating Oil Gel-Cream
Cilde masaj yapıldığında kaşmir yumuşaklığında jel-krem tüy kadar hafif bir yağa dönüşür. Bu sayede jel-krem formunun hafifliği ile yağın konforunu bir arada sunarak yoğun nem aşılar. Cilt, anında esneklik ve aydınlık bir görünüm kazanır, zaman içinde nem bariyerini güçlendirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...