30 Aralık 2016

Aslı 5 Yaşında "Muzipo Kids Bakırköy"

Benim mini minnak Aslı'cım ne ara büyüdü de 5 yaşını bitirdi demekten kendimi alamıyorum. Bildiğin 2 kilogramlık deri kemik iken (tamam şimdi de tombik bi kız diil) büyüdü işte.


Her yaş ayrı güzel ve doğum günleri ayrı özen istiyor ya bu yıl bir başka güzeldi. Muzipo Kids Bakırköy'de ben hiç bir hazırlık için kafa yormadan, çok çok güzel bir doğum günü geçirdik. Zira Aslı için 3 ve 4 yaşlarda doğum günü hazırlıkları yapmak zor gelmişti. Anneannede aile arasında kutlanmıştı. 1 ve 2 yaş için ise epey hazırlık kendim yapmıştım okumak isterseniz linklere 1 yaş için, 2 yaş için...



Muzipo Kids Bakırköy'e ben sadece konseptimizin ne olacağını söyledim, her ayrıntı ile tek tek ilgilendiler. Bana ise doğum gününün keyfini çıkartmak kaldı.


Yaşının her dönemi prensesleri çok seven kızlarım, bu yıl Aslı'nın tercihi Rapunzel olmaktı. Rapunzel kostümü aldık kendisine Teknosa Disney Collection serisinden. Aysu da prenseslerden Pamuk Prenses olmak istedi kardeşinin doğum gününde.


Doğum günü çocuklar eğlensin isteriz ya işte Muzipo Kids bunun için en uygun yer diyebilirim. Çocuklar doyasıya eğlenirken, anneler sohbetin keyfini çıkardı. Hep olur anne diye gelen çocuklar ama bizim doğum günümüzde hiiiç olmadı. Hatta pasta kesilecek, fotoğraf çekilecekken zor çıkarttım oyun alanından :)


Misafirlerimiz gelince eğitmenler gözetiminde oyun alanına geçtiler. Farklı farklı oyunlar oynadılar. Günün sürprizi olarak da dünyadaki ilk erken yaş müzik ve hareket eğitimi olan @musictogetheristanbul çocuklara müzik yaptırdı...



Sonra sıra pasta kesmeye geldi. Aslı bütün ilgi kendisine çevrilince biraz durgunlaştı. Ama çok çok mutluydu. Ablası ve arkadaşları ile mumları üfledi.





Sonra çocuklar köfte-makarna menüsü ile sporda kaybettikleri enerjilerini toparlayıp, pastalarını da yiyince tekrar oyun alanına geçtiler. Bu kez pinyata patlatacaklardı :)




Bir de Aysu ile Tuğçe, kendi gösterilerini hazırlamışlardı ve sahneye çıkıp şarkı söylemeleri çok hoşlarına gitti.




Gelen tüm arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ederiz böyle güzel bir günde yanımızda oldukları için... Bir de desteklerinden dolayı Mehmet Ustaoğlu çok teşekkür ederim sana...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...