23 Kasım 2016

Bebeğim ve Biz Dergisi ile Ezelins Ajandaları

Oldum olası ajandaları hep sevmişimdir. Günlük notlar tutmak, önemli günleri, arkadaş buluşmalarını ve toplantıları yazmak için hep elimin altında bir ajanda olur. Geçen yıl severek kullandığım Ezelins ajandasının geçtiğimiz hafta "Bebeğim ve Biz" dergisi ile ortak lansmanı vardı.


"Bebeğim ve Biz" dergisi ise yıllardır çok severek okuduğum ve abonesi olduğum bir dergi. Daha hamileliğimden önce abone olmuştum dergiye, eczanede bebek bakım ile ilgili annelere faydalı bilgile vermede çok yardımcı oluyordu. Yıllar geçti ve Aslı 10 aylıkken kapak oldu dergiye. Sonrasında da kızların her ikisi moda sayfalarında yer aldı. 


İşte böyle çok sevdiğim iki marka bir araya gelmişken katılmasam olmazdı dediğim bir davetti... Ezelins Ajanaları'nın sahibi Ezel Demirci bize markasının doğuş hikayesini anlattı, en ilgimi çeken ise bu ajanda ile verdiği 34 kilo oldu. Hadi totem yapıyorum bu kez ben de 2017 Ezelins Ajandası ile vermem gerekn 10 kiloyu veririm inşallah :)


Kapak konseptinde; kuşlar, uçan balon, bisiklet, kafe gibi farklı  seçenekler sunulan Ezelins Ajandaları'nın yanında  konsepte uygun şık bir kalem, stickerlar, eğlenceli kartlar, bant, yıldızlar ve hediye kartları gibi aksesuarlar ise Aysu-Aslı ve benim favorilerimiz...


Ezel hanım ajandaları için “Çok eğlenceli bir ajanda. Zaten sürekli çalışıyoruz; hayat zor ve keyifsiz. Bu işe girdikten sonra fark ettim ki, Türk kadınları aslında planlı olmayı çok seviyor ve mutlaka ajanda kullanıyorlar” diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...