19 Şubat 2016

Build-A-Bear Workshop (Kendi Ayıcığını Tasarla)

Geçtiğimiz hafta kızlarla çok farklı bir deneyim yaşadık. Hem eğlendik, hem öğrendik. Moll of İstanbul'da bulunan "Build a Bear Workshop" mağazasından bahsetmek istiyorum. Koca bir dükkan dolusu, sevimli ayıcıklar, kedicikler, köpecikler veya çizgi film karakterleri, hepsi size tüm sevimlilikleriyle karşılıyor. Peki nesi farklı bir deneyim. İşte bu ayıcığı (ben ayıcık diyorum, çünkü biz sevimli bir ayıcık seçtik) siz istediğiniz gibi tasarlıyorsunuz.. İşte adım adım neler yaptık...

workshop


1. Aşama-Beni Seç;

Bu aşamada tasarlamak istediğiniz pelüş oyuncağı seçiyorsunuz. Bu bir ayıcık, tavşancık, kedicik olabilir. Ya da çok sevdiğiniz çizgi film karakterleri de var... Biz sevimli mi sevimli ve tabii ki pembiş bir ayıcık seçtik.

workshop

workshop

workshop

2. Aşama-Beni Duy;

Bu aşamada ise, bir ses kaydı yapabilir veya oradaki hazır ses kayıtlarından veya müziklerden seçebilirsinz. Çok ilginç bizimkiler Frozen müziği istemeyip kendi seslerinin kaydını yaptılar. "Merhaba ben Aslı ve Aysu'nun ayıcığıyım. Onları çok seviyorum" diyor bizim sevimli ayıcık... Ve bu kayıt ayıcığın içine yerleştiriliyor ileriki aşamalarda :)

3. Aşama-Beni Doldur;

Bu aşamada içi dolduruluyor ve istediğiniz derecede pofuduk  bir ayıcığınız oluyor. Pamuk şeker veya sakız kokularından birini seçip kokusu; ayrıca atan bir kalp ve az önceki ses kaydı da ayıcığın içine yerleşiyor.

workshop

4.Aşama-Bana Sarıl;

Elimize minik birer kalp alıp dilek diliyoruz ve ayıcığımıza kocamaaan sarılıyoruz... Ahhh bu onların tasarladığı ayıcık nasıl içten sarıldılar...

workshop

workshop

5. Aşama-Beni Temizle;

Yeni doğan bebekler de yıkanır ya öyle düşünün fırça ve havayla onun ilk banyosu yaptırılıyor :)

workshop

6. Aşama-Beni Giydir;

İşteee kızların en zorlandığı bölüm desem eminim şaşırmazsınız. Ki ben bile çok kararsız kaldım. Öyle çok şirin kıyafetler var ki. Sevimli ayıcığımız için bir kaç kombin hazırladık. Sonra bu seçtiğimiz şort ve tişörte karar verdik ve bu sevimli kalp gözlüklerle havasına hava kattık..

workshop

workshop

workshop

workshop

workshop

ayıcığını tasarla

7. Aşama-Bana İsim Ver;

Bu adımda pelüş oyuncağımıza bir isim veriyoruz. Biraz düşünüp "Fıstık" ismini uygun gördü kızlar. Doğum belgesi de çıkarttık

ayıcığını tasarla

Vee "Fıstık"ımıza Arkadaş Sözü verip ona heep sıkı sıkı sarılacağımızı söyledik..

ayıcığını tasarla

Build-A-Bear Workshop'da başka neler var ?

Build - a Bear Workshop'ta isterseniz doğum günü partileri, Workshop atölyeleri yapabilirsiniz. İstanbul'da Capitol AVM, Marmara Park AVM ve Mall of İstanbul'da; Ankara'da ise Kent Park AVM de bir Build a Bear mağazasına uğrayarak bu eşsiz deneyimi yaşayabilirsiniz.
Bu gün için arkadaşım Serap'a sevgilerimle...

5 yorum:

  1. Çok güzel bir fikirmiş , okurken çok keyif aldım .)

    YanıtlaSil
  2. Ya nasıl güzel bi paylaşım 💕 kızlara ayrı fistiga ayrı bayildim💖

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...