29 Ocak 2018

Fenerbahçe Düş Yeri Deneyim Kulübü

Geçtiğimiz cuma günü Aysu ve Aslı çook eğlenceli bir gün geçirdiler. Ailecek Fenerbahçe DüşYeri Deneyim Kulübündeydik. Biz aile kafetaryasında kahvaltımızı yapıp, keyifle kahvemizi yudumlarken kızları gözlemledik, kızlar da çeşit çeşit atölyelere katıldılar.



STEM-A; bilim, teknoloji, mühendislik, matematik gibi pek çok konu, sanat ile birleşip hazırlanan deneyimlerden oluşuyor. Çocuklar macerayla keşfetmeyi öğrenip, yaratıcı bireyler olma yolunda ilerliyorlar. 

Kızlar gelir gelmez  "çizgi film yapımı atölyesi" ile başladılar. Karakterlerini çizip, onları seslendirdiler, sonucu izleyerek bir çizgi film yapımı içinde buldular kendilerini :)

"Mühendis beyinlere sosyal zeka" atölyesinde ise çeşit çeşit aktiviteler vardı. Burada, çocuklar ekip çalışması yapıp, sosyal iletişim kurarak,  mühendislik becerilerini gösteriyorlar.

Öğlen yemek molası sonrası Ebru atölyesine dahil oldular. Ebru sanatı hakkında verilen bilgiler sonrası kendi Ebru resimlerini yaptılar, çok keyifliydi...


Ve galiba en en en akıllarında kalan atölye “beceriksiz ressam robotu yapımı” Dikkatlice izleyip hazırladılar ve sonucunda robotlarını çalıştırınca o yüzlerindeki mutluluk paha biçilmezdi...


Fenerbahçe Düş Yeri Deneyim Kulübü, özel günlerde de organizasyonlar hazırlıyor. Doğum günleri, ebeveyn seminerleri, kurumsal anne-çocuk etkinlikleri, sömestr ve yaz kampları bunlardan bazıları.


Pazartesi hariç ger gün ziyaret edebilir, önceden www.fenerbahcedusyeri.com adresinden seanslar hakkında bilgi alıp, biletinizi satın alabilirsiniz...
Biz çok eğlendik farklı atölyeleri de deneyimlemek icin tekrar gidecegiz. Belki denk geliriz....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...