30 Ekim 2017

Naturtint Saç Boyası

Size bugün doğal bir saç boyasından bahsetmek istiyorum.
Phergal firması ileri labaratuvar teknolojileri ile doğal bitki özlerinin kullanımı sonucunda ilk amonyak içermeyen kalıcı saç boyası Naturtint'i üretti. Naturtint’in yumuşak, doğal ve amonyak içermeyen formülü saçları besler ve korur, saçlara doğal parlaklık ve ışıltısını yeniden kazandırır. Naturtint markası kısa sürede tüm dünyada tanındı ve 30 ülkede müşterilerin güven ve sadakatini kazanmayı başardı.




NATURTINT, yenilikçi formülü sayesinde saçlarınızı ve saç derinizi 4 farklı aşamada nazikçe korur ve ışıltıyla parlayan saçlara sahip olmanızı sağlar.
Bu yenilikçi formül, organik bitkilerin özleri ve yağları ile zenginleştirilmiş olup saç ve saç derisine bakım yapabilme özelliğine sahip ilk saç boyasıdır. Naturtint, saç ve saç derinizi boyama esnasında da korur ve bakım yapar.
Yaşlanma karşıtı formülü sayesinde beyaz saçları tamamen kapatır. Naturtint Şampuan, Naturtint Koruyucu Krem ve Naturtint CC Krem doğal saç bakım ürünleriyle de saç ve saç derinizi korumaya devam eder.



Naturist ile ilgili bir kaç soru ve cevap ile aklınıza takılanlara cevap bulabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için www.naturtintturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

  • 1- Naturtint diğer saç boyalarından neden farklıdır?
Naturtint saçlarınıza maksimum renk ve parlaklık sağlamasının yanı sıra saç renginizi 5 hafta süresince korur. Bitkisel içerikli çok özel formülasyonu sayesinde saç tellerini korur, yeniden yapılandırır, canlılık ve ışıltı kazandırır.
Naturtint saç boyalarında bulunan PEG2 oleamine saçları güçlendirir, krem bazlı glikatörü ise dermatolojik olarak test edilmiştir. Naturtint Şampuan ve Naturtint Bakım Kremi ile birlikte saç kırılmalarını engeller, saç ve saç derisini yatıştırır, nemlendirir ve beyaz saçları kapatır.
Naturtint paraben, silikon, parafin, mineral yağlar, SLS, ağır metaller ya da petrol türevlerini içermez. Naturtint hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
  • 2- Naturtint amonyak içermediği halde boyama işlemini nasıl gerçekleştiriyor?
Saç boyamasında en önemli içeriklerden bir oksidandır. Saç boyası ve developer karıştığı zaman oksijen açığa çıkar ve saç dipleri açılarak renk absorbe edilir. Oksidanın etkili olabilmesi dolayısıyla Ph dengesini koruyabilmek için alkalik bir bileşen kullanılması gerekir. Amonyak bu amaç için kullanılmaktadır, son derece etkin olup saçlara büyük bir zarar vermektedir. Naturtint bu alkali bileşen yerine ethanolamine kullanır. Amonyak gibi zararlı olmayıp Ph dengesinin özenle korunmasında etkin bir rol oynar.
  • 3- Naturtint ne kadar doğaldır?
Naturtint saç ve saç ve saç derisini maksimum düzeyde koruyan, saç tellerini yapılandıran, saça ışıltı ve canlılık veren doğal bileşenler içerir. Diğer boyalarda olduğu gibi formülasyonu sağlayabilmek adına minimum seviyede kimsayal bileşenler de içermektedir.
  • 4- Naturtint hipoalerjenik midir?
Naturtint dermalatolojik olarak test edilmiştir. Klinik deneyler Naturtint saç boyasının saç derisine zarar vermediğini göstermiştir. Saç derisinde herhangi bir komplikasyona neden olmadığı iddası hiçbir boyada bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...