10 Haziran 2016

ZeltiqCool Mini Cihazı

Geçtiğimiz hafta Dr. Ender Saraç'ın kliniğinde ZeltiqCool Mini cihazını tanıdık. İşte size bu cihazdan ve uygulamalarından bahsetmek istiyorum.


Büyük denizleri geçtiniz ama birikintilerden yana başınız dertte ise:  ZeltiqCool Mini tam size göre…
Aşırı bir kilo fazlanız yok, forma girme yolunda belki büyük denizleri aştınız ama ufak tefek birikintiler canınızı sıkıyor. Kendi küçük ama verdiği sıkıntı büyük olan yağ birikintilerinizden sizi ZeltiqCoolMini kurtarabilir.
*Gıdı
*Diz kapağı ve diz kapağı yanları
*Sütyen katlantı çizgileri
*Göğüsle omuz arasında kalıp çatal görünümü alan bölge
Bu birikintilerden spor ya da diyetle kurtulmak pek mümkün olmaz. Cerrahi operasyonlarla, liposuction tarzı uygulamalarla sonuç alınabilir. Bu operasyonlar da hem yüksek fiyatlı hem de anestezi/ameliyattan çekinenler için korkutucudur.
Harvard Üniversitesi bilim insanlarınca geliştirilen FDA onaylı ve patentli ZeltiqCoolSculpting, yeni geliştirdiği ZeltiqCool Mini başlığı ile incelme cihazlarının ulaşamadığı bu alanlarda etkin ve pratik bir çözüm sunuyor.
Dr. Ender Saraç;ZeltiqCoolMini’yi fit görünümün tamamlayıcı bir uygulaması olarak gördüğünü belirterek;“bu bölgelerde biriken yağlardan kurtulmayı sağlayan, riski bulunmayan, yüksek konforlu bir uygulama” olarak tanımlıyor. Sistem, başta gıdı olmak üzere küçük bölgelerde biriken ya da yapısal olarak var olan yağları soğutarak etkisizleştiriyor, vücuttan da doğal biçimde atılmasını sağlıyor.  1 saat süren işlem süresince ağrı sızı acı hissi olmuyor, işlem sonrası sosyal hayat kesintisiz devam ediyor. İşlem sonucu 30 gün sonunda alınmaya başlıyor ve 2. Ayın sonunda gözle görülür bir iyileşme sağlanarak süreç tamamlanıyor.
Sistem nasıl çalışıyor?
Patentli ZeltingCoolScupting teknolojisinin küçük bölgeleri tutmak için modifiye edilmiş mini başlığı ile çalışır. Uygulama bölgesi başlıktaki vakum alanıyla yakalanarak – 11 dereceye kadar soğutulur. Soğuyan bölge hissizleşeceği için kişi herhangi bir ağrı sızı hissetmez. Soğuktan etkilenen yağ hücreleri, vücuttan doğal yollarla atılır. Girişimsel bir işlem olmadığından uygulama gölgesinde herhangi bir iz kalmaz. Oluşabilecek minik kızarıklıklar ise birkaç günde  kaybolur.
Kimler için uygundur?
Hamilelik yaşayanlar hariç; her yaşta, cinsiyette, kiloda olanlara uygulama yapılabilir.
Kaç seans gerekir?
Uygulama yapılacak kişiye göre 1 ya da 2 seans yeterlidir.
İşlem süresi nedir?
Her seans 1 saat sürer.
Sonuç için ne kadar süre gerekir?
İlk sonuçlar 15 gün, tam etki ise 45 günde gözlenmektedir.
Uygulama fiyat aralığı nedir?

Uygulama seansı 750 USD’dir. Kimi kişilerde 1 seans yeterli gelirken kimileri için 2. Seansa ihtiyaç duyulmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...