9 Haziran 2016

LISTERINE İLE “CESARETİNİ KONUŞTUR”

Dünyada en çok tercih edilen ağız bakım ürünü Listerine,  bu yıl tüm kampanyalarında ve tüketici ilişkilerinde “Cesaretini Konuştur” teması kapsamında iletişim kuruyor. Eee hangimizin türlü türlü sebeplerden cesaretimizin kırılmadığı anlar olmadı ki...

İnsanlara kendi potansiyellerini %100 ortaya çıkarma imkanı veren, bu sayede de  kullananların hayatlarında daha özgüvenli olduğu ve cesur işler yapabildiğini ortaya koyan Listerine, pek çok kişinin hayalinde olan ancak bir türlü cesaret edemediği konuları veya fırsatları kampanya süresince gündeme taşıyor. 



Listerine’in altı ülkede, kullanıcılarının davranışlarını incelemek üzere yürüttüğü ve 6000’i aşkın kişinin katıldığı global araştırma sonucunda;  Listerine kullanıcılarının, diğerlerine göre daha cesur ve olasılıklar dünyasına atılmaya hazır oldukları ortaya çıktı.  ABD, İngiltere, Almanya, Japonya, Brezilya ve Tayland’da gerçekleştirilen ve her ülkede eşit Listerine kullanıcısı ile kullanmayanlar arasında yapılan karşılaştırmaya dayalı araştırmada, Listerine kullanıcılarının “cesur şeyler yapmaya” daha meyilli olduğu belirlendi. E o halde araştırma sonuçlarına göre hayallerimiz için bir adım da Listerine ile atalım o halde.


Yeniliklere hazır, hiç tatmadığı yemeği denemek isteyen, bir gün içinde seyahate çıkabilen, paraşütle atlamaktan korkmayan, bisikletle dünyayı gezmeyi hayal eden, motor kullanmaya meyilli  Listerine kullanıcılarının araştırma sonuçlarının ardından “Cesaretini Konuştur” teması ve kampanyası Nisan 2016’da başladı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...