16 Haziran 2016

Denizlerin Eğlenceli Kahramanları JOHNSON’S® BABY Şampuanlarda

Johnson’s®baby şampuan yine bir yenilik yapmış ve çocuklara banyoyu daha da sevdirecek bir ambalaj tasarlamış. Işıldayan kuyrukları ve göz alıcı saçları ile büyüleyici deniz kızları; Nona, Mona ve Lilya; denizlerin en maceracı korsanları Kosta, Polta ve Sorta miniklerimizin keyifli banyolarına arkadaş olmaya geliyor. Hele de yazın deniz sonrası, "annneee deniz kızlı şampuan ile yıka" dediklerini şimdiden duyar gibiyim...


Yıllardır gerçek göz yakmayan formülü ve mis kokusu ile banyoyu çocuklar için daha cazip ve keyifli hale getiren Johnson’s®baby şampuan, suyu çok seven minikler eminim bu ambalajlara da bayılacaktır. 

Çocukların banyoda mutlu ve eğlenceli vakit geçirebilmesi adına ilk banyolarından itibaren miniklere yıkanmayı sevdiren Johnson’s®baby şampuan alkol ve paraben içermeyen formülüyle tüm dünyada anneler tarafından güvenle kullanılıyor. 

Gerçek Göz Yakmayan® formülü gözler için saf su yumuşaklığındadır. Johnson’s®baby şampuan yeni ve yumuşak formülü sayesinde saçın doğal nem dengesini korur ve saçta hiçbir kalıntı bırakmaz. Saçların ipeksi yumuşaklığını korur ve mis gibi kokmalarını sağlar. Bebeğinizin saçını temizlemek ve nemlendirmek için idealdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...