30 Mart 2018

Canbebe'nın "Anneler ile Geleceğe" forumu ve Flexfit Teknolojisi

Bu Çarşamba günü soğuk ve sisli bir İstanbul’a renk kattı #canbebe daveti… Bizlere 3 güzel haberi vermek için toplanmıştık. Birinci haber geçen yıl il il gezen ve 26bin anne ve anne adayına ulaşan Canbebe ekibinin uzman kadrosu bu yıl yine yollara düşeceği müjdesini verdiler. Sevgili Uzm. Özge Selçuk Bozkurt, bebeimgeliyor Esra Ertuğrul ve tiyatro sanatçısı Seren Fosforoğlu Canbebe tarafından hayata geçirilen Anneler ile Geleceğe kurumsal sosyal sorumluluk projesinin 2.etabı 14 Mart’ta Antalya’da başladı. Uzman Ekip 12 Nisan’da Mersinli anneler ve anne adaylarıyla buluşacak.



2. haber ise Çocuk yetiştirmenin gereği bilimsel temelleri anlatmak ve sağlıklı nesillerin gelişimine katkıda bulunabilmek üzere oluşturulan Canbebe Uzman Ekibi’nin vereceği ücretsiz seminerlerin yanı sıra dijital ortamda geliştirilen Canbebe Anneler Kulübü ile bu yıl ki hedef daha da fazla anne ve anne adayına ulaşmak. Siz de "AnnelerileGeleceğe" forumuna http://www.canbebe.com.tr/forum/ adresinden  üye olabilirsin. ilk paylaşımını yapıp Canbebe Flexfit paketi kazanma şansı yakalayın…


3. haber ise en çok bebişlerin poposunu mutlu edecek… Annelerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen Canbebe’nin yeni bezi Kuru&Güvenli, bebek dünyasına bugüne kadarki en iyi bakımı getiriyor; çünkü sadece Canbebe’de bulunan patentli FLEXFIT™ teknolojisiyle üretiliyor. Daha geniş emici tabakaya ve daha fazla süper emici mikro taneciğe sahip yeni ürün Canbebe Kuru&Güvenli, annelerin korkulu rüyası pişiğe son veriyor. Ayrıca sızdırmayı engelleyen Canbebe Kuru&Güvenli ile bebekler artık geceleri daha derin ve uzun uyuyor.


Canbebe Kuru&Güvenli, satın alma eğilimlerini sorgulayan 675 annenin katıldığı araştırmada, deneyen annelerin %90’ından tam not aldı. Araştırma sonucunda anneler, Canbebe’nin eski bezine göre %21 daha ince olan Kuru&Güvenli’nin sarkmadığını, sızdırmadığını, şeklini koruduğunu, bebeklerinin hareketlerinin kısıtlanmadığını belirtti.

Anneler bebekleri için aradıkları gece-gündüz uzun süreli kuruluğu, sızdırmazlığı ve hareket özgürlüğünü Canbebe Kuru&Güvenli’de bulacaklar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...