24 Haziran 2016

Film Önerisi; "Zootropolis:Hayvanlar Şehri"

Yaz tatili başladı başlamasına da çocuklar alışmış oldukları hızlı okul temposundan sonra boşlukta bocalayabiliyor. Ev aktiviteleri de bir yere kadar. Size öğle sıcağında serin bir ortamda hem sizin hem çocuğunuz için harika bir film önerim olacak. "Zootropolis: Hayvanlar Şehri"




Biz Kopenhag'a uçtuğumuz gün "Zootropolis: Hayvanlar Şehri" filminin galası vardı, katılamadık ama gelir gelmez de gidelim dedik. 10 Haziran'da gösterime giren filme de geçtiğimiz hafta içi nihayet gidebildik...


Cem Yılmaz’ın Nicke Wilde isimli kurnaz bir tilkiyi seslendirdiği "Zootropolis: Hayvanlar Şehri"  çocuklar ve aileleri kadar gençlerin ve yetişkinlerin de keyifle izleyebileceği benzersiz bir animasyon filmi. Sadece Cem Yılmaz değil diğer seslendirmeler de çok güzel yani dublajı çok başarılı diyebilirim.


Filmin konusuna gelince, bir çok farklı doğal ortamın ve hayvanın bir arada yaşadığı benzersiz bir metropol olan Zootropolis’te geçen heyecan ve aksiyon dolu olaylar var... Zootropolis, bir fil kadar büyük ya da bir arı kadar küçük olanların bile istediği her şeyi yapabileceği türden bir şehirdir. İdealist polis memuru tavşan Judy Hopps Zootropolis’e geldiğinde, büyük ve sert mizaçlı hayvanların olduğu bir yerde polis olmanın hiç de kolay olmadığını fark eder. Kendini ispatlayabilmek için, geveze ve kurnaz tilki Nick Wilde ile ortak olma pahasına önemli ve gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...