27 Haziran 2016

YVES ROCHER ile Yaza Merhaba

Haziran ayının ilk günü, yaz aylarının başlangıcı olarak Yves Rocher ile "Yaza Merhaba" dedik. Nasıl özenle hazırlanmışlardı, konsept, müzik, hafif tatlar her şey çok hoştu. The Marmara Pera Hoteli'nin eşsiz İstanbul Boğazı manzarasını anlatmaya, yazmaya bile gerek yok, güzel şehir...

Daha önce yılbaşı partilerine de katılmış buradaki yazımdan bahsetmiştim.


Hawai konseptli yaz partisinde hem yaza merhaba dedik hem de Yves Rocher'in Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları'nın güneş ürünleriyle tanıştık... Şimdi biraz da sizlere bu ürünlerden bahsetmek istiyorum...


15 GFK Işıltı Veren Güneş Yağı
Fransız kıyılarında yetişen Boğa Dikeni özü ve suya dayanıklı aktif ajanları sayesinde UVA/UVB ışınlarına karşı korunurken, cildiniz beslenir ve ışıltılı bronzluğa kavuşursunuz!
15 GFK Işıltı Veren Güneş Yağı sayesinde cildiniz UVA/UVB ışınlarına karşı etkili bir şekilde korunur. Cildin beslenmesine ve yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur. Cilt ışıltılı bir bronzluğa sahip olur. Yağlı bir iz bırakmayan akışkan dokusu sayesinde cildi satensi bir tül gibi sarmalar. İçeriğinde ki aktif ajanlar ile ciltte çok hoş bir koku bırakır.

15-30 GKF Sprey Güneş Sütü
Fransız kıyılarında yetişen Boğa Dikeni özü ve suya dayanıklı aktif ajanları sayesinde UVA/UVB ışınlarına karşı korunurken, yumuşaklık ve esneklik kazanan,nemlenen bir cilde kavuşursunuz!
GKF 15 (orta koruma) ve GKF 30 (yüksek korumaolmak üzere 2 farklı seviyede koruması mevcuttur.
Cildi UVA/UVB ışınlarına karşı ekili bir şekilde korur.Cildin nemlenmesine, yumuşaklık ve esneklik kazanmasına yardımcı olur. Ciltte hoş kokular bırakır.Ferah ve nemlendiren dokusu sayesinde hiçbir iz bırakmadan vücuda anında nüfuz eder.Güneş yanığı ve cilt yaşlanmasına karşı korumak için uzmanlarımız tarafından Boğa Dikeni özünün çift UVA/UVB korumalı son jenerasyon nano partikül içermeyen güneş filtreleri ile  birleştirilip geliştirilmiştir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Renklendirici, Mineral Yağ, Paraben içermez.
Sprey şişesi ile kullanımı çok kolaydır .Kullanmadan önce çalkalayınızTüm vücuda bol miktarda uygulayınız. Deniz ve havuz sonrası uygulamayı tekrarlayınızYüze uygulanmaz.

20-30-50 GKF Güneşe Karşı Koruyucu Süt
Fransız kıyılarında yetişen Boğa Dikeni özü ve suya dayanıklı aktif ajanları sayesinde UVA/UVB ışınlarına karşı korunurken, yoğun nemlendirme özelliği ile cilde yumuşaklık ve konfor kazandırır.
GKF 20 (orta koruma), GKF 30 (yüksek koruma) ve GKF 50+ (çok yüksek korumaolmak üzere 3 farklı seviyede koruması mevcuttur.
Cildi UVA/UVB ışınlarına karşı ekili bir şekilde korurİçerisinde ki aktif ajanlar sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Cildin konfor ve yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur. Yumuşak ve akışkan dokusu sayesinde ciltte kadifemsi bir his bırakır.Yapışkan olmayan dokusu beyaz iz bırakmadan cilde nüfuz eder.Ciltte hoş kokular bırakır. Güneş yanığı ve cilt yaşlanmasına karşı korumak için uzmanlarımız tarafından Boğa Dikeni özünün çift UVA/UVB korumalı son jenerasyon nano partikül içermeyen güneş filtreleri ile  birleştirilip geliştirilmiştir. Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir. Renklendirici, Mineral Yağ, Paraben içermez.


15-30 GKF Güneşe Karşı Koruyucu Transparan Sprey
Fransız kıyılarında yetişen Boğa Dikeni özü ve suya dayanıklı aktif ajanları sayesinde UVA/UVB ışınlarına karşı korunurken, nemlenen ve ışıltılı bronzluk kazanan bir cilde kavuşacaksınız!
GKF 15 (orta koruma) ve GKF 30 (yüksek korumaolmak üzere 2 farklı seviyede koruması bulunmaktadır.
Şeffaf, yağsız ve yapışmayan dokusu sayesinde iz bırakmaz. Cildi UVA/UVB ışınlarına karşı ekili bir şekilde korurCilt anında nemlenir ve ışıltılı bir bronzluk elde edilir. Ciltte hoş kokular bırakır. Güneş yanığı ve cilt yaşlanmasına karşı korumak için uzmanlarımız tarafından Boğa Dikeni özünün çift UVA/UVB korumalı son jenerasyon nano partikül içermeyen güneş filtreleri ile  birleştirilip geliştirilmiştir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

30-50 GKF Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi
Fransız kıyılarında yetişen Boğa Dikeni özü ve suya dayanıklı aktif ajanları sayesinde cildiniz ve gençliğinizin güneşe karşı koruma altında olduğunu hissedeceksiniz!
GKF 30 (yüksek koruma) ve GKF 50 (çok yüksek korumaolmak üzere 2 çeşit koruması bulunmaktadır.
Cildi UVA/UVB ışınlarına karşı ekili bir şekilde korur. Güneşe bağlı cilt yaşlanmasının ve cilt lekelerinin oluşumunu engeller.

Cildin nemlenmesine, yumuşaklık kazanmasına ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Ciltte hoş kokular bırakır. Yapışkan olmayan, akışkan bir dokusu vardır. Güneş yanığı ve cilt yaşlanmasına karşı korumak için uzmanlarımız tarafından Boğa Dikeni özünün çift UVA/UVB korumalı son jenerasyon nano partikül içermeyen güneş filtreleri ile birleştirilip geliştirilmiştir. Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir.



1 yorum:

  1. mrb emeğinize sağlıkgüzel bi yazı olmuş,yves rocherin güneş koruma ürünleri arasında 50ve 30 gfk içerin yaşlanma karşıtı güneş kreminden kullanan oldumu aceba yağlı ciltler için aceba fazlamı yağlı bi yapısı var şuan yüzde 50 indireme gelmiş kararsız kaldım.daha öncesindede 50 gfk içeren yaşlanma karşıtı beyaz kutuda olanı kullanmıştım yağlı cildime gelmemişti.Kullanan varsa yardımcı olabilirmi aceba.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...