6 Mayıs 2016

Electrolux UltraSilencer ZEN ile Sessizliği Dinleyin

Hani komşular rahatsız olmasın diye akşam elektrikli süpürge açılmazdı ya artık o devir bitti. Günümüz teknolojisi ile çok sessiz çalışan elektrikli süpürgeler var. Hem de o kadar sessiz ki makinenin motor aksamından gelen sesi duyabilmeniz için kulağınızı makineye yaklaştırmanız gerekebilir. Hal böyle iken en'leri yaşamayı sevenlere tavsiyem ise ElectroluxUltraSilencer ZEN serisi! Çünkü bu dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi. Sadece 58 dB yani fısıltı ses seviyesinde. 
elektrikli süpürge

Bu arada performanstan ödün vermeden gürültüyü azalttığı için hem halıda hem de sert zeminlerde yüksek performanslı toz toplama sağlıyor. Üstelik bu söylediklerimi sadece 700W gibi çok düşük enerji harcayan çevre dostu enerji tasarrufuna sahip son teknoloji Ecodesign motoru ile yapıyor. Düşünsenize eskiden kadınlar kendi aralarında süpürge makinelerini watt güçleri ile kıyaslarlardı. Seninki 2000W, ben yeni aldım 2400W.  Şimdilerde aynı performansı sadece 700W ile alabiliyorken hem doğayı hem de cebimizi daha fazla yormanın bir anlamı kalmamıştır. Yani Sessiz çalışan ve enerji tasarruflu elektrikli süpürgelerin performansının düşük olacağına dair efsane, ElectroluxUltraSilencer ZEN ile tarihe karıştı :)

elektrikli süpürge

UltraSilencer ZEN, güçlendirilmiş motoru, yenilikçi ve ses yalıtımlı hortumu, geliştirilmiş ağız kısmı ve son teknolojiyle donatılmış yalıtım materyalleriyle kullanıcıların daha sessiz süpürme ihtiyacını tam anlamıyla karşılıyor. Süpürgede bulunan hava temizleyiciler ise temizlik sırasında Zen deneyimini garanti ediyor. 

elektrikli süpürge

Tam da bu bahar mevsiminde artan alerjiler için de birebir bir elektrikli süpürge. Electrolux’ün bu ürünü Allergy Plus filtre sistemi sayesinde  A sınıfı mükemmel hava temizliğini garanti ediyor. 
elektrikli süpürge

Bir diğer sevdiğim özelliği ise 12 metrelik süpürme alanı. Yani kabloyu taktığınız odadan 12 metre uzaklıktaki diğer odaya kablo çıkarma derdi olmadan ulaşabiliyorsunuz. Artık odalar arası prizden tak çıkart derdim kalmadı :) Ayrıca Hareket Kontrol Sistemi yumuşak ve kolay bir manevra kabiliyeti sağlıyor. Benim gibi çekiştirip süpürge gelmeyince etrafa vurduranlara için düşünülmüş kesin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...