20 Mart 2017

LC Waikiki, İstinye Park AVM’de Yeni Konseptiyle Yeni Yerinde

Geçtiğimiz hafta LC Waikiki İstinye Park Mağazası yeni konseptiyle yeni yerine taşındı. Biz de çok sevdiğimiz LC Waikiki'yi yeni yerinde ziyaret etmek için soluğu İstinye Park AVM'de aldık. LC Waikiki, müşterilerine her zaman daha iyisini sunmak amacıyla geliştirdiği bu yeni konsept mağazasında ferah ve geniş bir alanda keyifli alışveriş yapma fırsatı sağlıyor.  Kadın, erkek, genç, çocuk ve bebek bölümlerinin yanı sıra aksesuar bölümünün de yer aldığı mağazada çocuklar da düşünülmüş siz alışveriş yaparken onların eğlenebileceği aktivite alanları yapmışlar.



İstinye Park'taki yeni mağazasına girince bir de ne görelim çocukluğumuzun efsanevi logolu tişörtler tam karşımızda. Sınırlı sayıda ve sadece İstinye Park mağazasında sizleri bekliyor. Üstelik efsane poşetleriyle...



Ben de hemen kızlarıma ve bana birer tane aldım gelince onlara da anlattım "bu ben çocukken giydiğim bir tişörttü" diye e onlar da pek bir sevdi :)



 LC Waikiki, “İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ve “ulaşılabilir moda” anlayışıyla hem biz büyüklerin, hem de özellikle çocukların favorisi.



LC Waikiki’den Yenidoğan Bebekler İçin Organik Pamuklu Koleksiyon
Kaliteli ürünlerini uygun fiyatla kullanıcılarıyla buluşturan LC Waikiki, geniş ürün yelpazesi ile tüm ürünlerinde ürün güvenliğini ve insan sağlığını ön planda tutuyor.
LC Waikiki annelerin ihtiyaçları doğrultusunda yeni doğan bebek koleksiyonunda organik pamuktan üretilen kapsül bir koleksiyon hazırladı.
LC Waikiki yeni doğan ürün grubunda annelerin hassasiyetini göz önünde bulundurarak, organik pamuktan hem kız hem de erkek bebekler için oluşturduğu bu kapsül koleksiyon üç ayrı bölümden oluşuyor.
Hem kız hem de erkek bebekler için tamamı natürel renkler ile hazırlanan ve organik pamuk ipliğinin doğal renginden ilham alınarak hazırlanan uniseks grubunda, çıtçıtlı body, zıbın, patikli tulum, şapka ve ayıcık figürlüleri ile süslenen tasarımlar yer alıyor.
Tamamen yeni doğan kız bebeklere özel hazırlanan ikinci grupta ise soft pembelerin hakim olduğu ve yeni doğan bir bebeğin tüm ihtiyacına yönelik olarak tavşan figürlü tasarımlardan oluşan çıtçıtlı body, ikili alt üst takım, triko hırka gibi ürünlerden oluşuyor.
Yeni doğan erkek bebeklerini de unutulmadığı bir diğer ürün grubunda ise soft mavi ve ekru tonların yer aldığı köpek baskılı tasarımlardan oluşuyor.

LC Waikiki hakkında:
1988 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de LC Waikiki Mağazacılık çatısı altında hizmet veren LC Waikiki, “İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ve “ulaşılabilir moda” anlayışıyla Türkiye’yi giydiriyor. LC Waikiki, büyüme serüvenini 29 yıldır hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor. Hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki, bugün, 36 ülkede 750’yi aşkın mağazası ve yaklaşık 35.000 çalışanıyla hizmet veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...