8 Nisan 2016

 SOLO BÜYÜLÜ DÜŞLER’LE BANYOLAR ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞECEK

Geçtiğimiz günlerde kaliteli ürünleri ve hesaplı fiyatıyla tüketicilerin bir numaralı tercihi olan Solo, yeni parfümlü tuvalet kağıdı "Büyülü Düşler"in keyifli tanıtımındaydık . Nisan ayında tüketiciyle buluşan ‘Büyülü Düşler’, çiçeksi ve ferah kokusuyla banyolarda her an temizlik hissi uyandıracak.

blogger anneler

Gül, yasemin gibi çiçeksi dokunuşların ağırlıklı olduğu "Büyülü Düşler", kalıcı ve ferah kokusuyla banyolarda her an temizlik ve tazelik hissi arayan tüketicileriyle buluşmak için raflarda yerini aldı.

İpek Kağıt Solo Uzman Marka Yöneticisi Cansu Canşe, toplantıda yaptığı konuşmada şu bilgileri verdi: "Solo markası, 1978 yılından bu yana tüketicilerine 'Hem kaliteli, hem hesaplı' ürünler sunuyor. Bu özelliğini, portföyünde bulunan kaliteli ve hesaplı tuvalet kağıdı, kağıt havlu ve peçete ürünleriyle güçlendiriyor. Tüketici odaklı bakış açımız ve yenilikçi yaklaşımımızla uzun yıllardır, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve sevilen markası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kaliteyi hesaplı fiyata sunmasıyla öne çıkan Solo ailesi şimdi daha da genişliyor! Ürün portföyümüze yeni eklediğimiz parfümlü tuvalet kağıdı ‘Büyülü Düşler’ ile Solo'nun tüketici memnuniyetini daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyoruz. Ürünün,  kokusunu koruyarak uzun süre kalıcılığını sağlayan özel üretim teknolojisi ve cilde dost olması ile farklılaşacağına inanıyoruz."

blogger anneler

Bilgilendirme sonrası tasarladığı ufak koku oyunları ile keyifli bir yolculuğa çıkarttı bizi Cansu Şekular. Anılar ve kokular arasındaki ilişkiden, kokuların bizleri neden geçmişe götürdüğü gibi konularla ilerleyen bu keyifli sohbette; gündelik hayat ve koku arasındaki ilişkiyi de görmek için bazen Antik Efes’te bazense 1800'lü yıllar Avrupası’na koku ile bakıldı.

blogger anneler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...