22 Nisan 2016

Film Önerisi "Avcı:Kış Savaşı"

 Bugün (22 Nisan Cuma) Türkiya'de vizyona giren Charlize Theron, Chris Hemsworth, Emily Blunt ve Jessica Chastian'ın paylaştığı Avcı:Kış Savaşı (The Hunstman: Winter War) filmin ön gösterimi çarşamba günü yapıldı. Filmin hikayesini ben çok sevdim. Aslında “Pamuk Prenses” hikayesinin başı. Film masal kökenli olmasına rağmen aslında yetişkin filmi. Sahneler güzel, filmdeki kadınlar çok hoş, görsel şöleni yüksek bir film.  Hafta sonu için ya da hafta içi anne-baba saati yapmak için planınıza dahil edin derim :) 



Tür: Epik Aksiyon-Macera
Oyuncular:Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost, Sam Claflin, Rob Brydon ve Jessica Chastain
Yönetmen: Cedric Nicolas-Troyan
Yazarlar:Evan Spiliotopoulos ve Craig Mazin


Theron, iyi kız kardeşi Freya’ya (Blunt) ihanet eden kötü kraliçe Ravenna rolünde. Revenna ihanetiyle Freya’nın sahip olduğundan haberdar olmadığı buz gücünü ortaya çıkarır ve kalbini sevgiye karşı dondurur. Kuzey’deki bir krallığa çekilen Freya, koruyucuları olarak Avcılardan oluşan ve tek kuralı içlerinden kimsenin birbirine aşık olmaması olan bir ordu yetiştirir.

İki kraliçe arasında hükümdarlık savaşı tırmanırken, aralarında duran kahraman, Freya’nın en seçkin Avcısı Eric’tir (Hemsworth). Eric, kalbini ele geçiren tek kadın olan savaşçı Sara (Chastain) ile birlikte Freya’ya kız kardeşini yenmesi için yardım etmelidir. Yoksa Ravenna’nın kötülüğü sonsuza dek egemen olacaktır.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...