26 Nisan 2016

“OKUYAN KOALA” Çocuk Gelişimi ve Psikoloji Kitapları

Amerikan Psikoloji Derneği onaylı, dünyanın en çok okunana çocuk gelişim ve psikoloji markası "Okuyan Koala" annelerin yeni rehberi olacak. Okuyan Us yayınevi bünyesinde yayın hayatına başlıyan "Okuyan Koala", çocuk psikoloğu Petek Halman rehberliğinde Mayıs ayı itibariyle raflardaki yerini alacak... Adaptasyon çalışması titizlikle yapılıyor ve Petek hanım kitaplardaki tüm detaylarla  tek tek ilgileniyor.



Çocukların farklı gelişim dönemlerinde karşılaştıkları sorunları büyük meseleler haline dönüşmeden nasıl çözümleyeceklerini, birbirinden eğlenceli hikâyelerle sunarken, onların konuşmakta en zorlandıkları konularla bile rahatça temas edebilmelerine olanak sağlayan Okuyan Koala, uyku ve tuvalet eğitiminden, okulun ilk günü kaygılarına, ödev yapma alışkanlığından, sınıf arkadaşlarıyla iletişime kadar bir çok konuda çocukların doğru bir şekilde gelişmesi için annelere yol gösteriyor.


Dünyada satış rekorları kıran, anne ve çocuklarının en büyük sorunu olan uykuya dalma problemini çözen“Uyumak İsteyen Tavşan”, tuvaletini yaparken korkan çocuklar için “Kaka Yaparken Acıtıyor!”, çocukların ödev yapması ve düzenli olması için yol gösteren “Annie’nin Planı” ve birbirini şikayet edip duran domuzcukların hikayesini anlatan “Öğretmenim Johathan Kağıdımı Yırttı” isimli serinin ilk 4 kitabı ile raflardaki yerini alan “Okuyan Koala” çocuk kitapları; çocuklara bir arkadaş, ebeveynlere bir danışman, eğitimciler ve çocuk ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlar için de referans kaynağı olmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...