15 Nisan 2016

Cottonbox’tan Renklerin Dünyasına Davet

Çok sevdiğim bir marka olan "Cottonbox" 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonunun "Renklerin Dünyası" konseptli lansmana minik prensesim Aslı ile katıldım... Ritz Carlton Otel'inde güzel bir İstanbul manzarasında kahvaltı ile başladık ve kumaş boyama workshopu ile devam ettik.

Renklerin Dünyası

Erguvan Sanat Merkezi eğitmeni Jülide Doğu moderatörlüğünde yaptığımız workshopta renklerin pamuk ipliği ile buluşma deneyimini yaşamış olduk.

Renklerin Dünyası

Renklerin Dünyası

Doğada hayranlık uyandıran tüm renkleri barındıran yeni koleksiyon, nostaljik seçimlerden modern çizgilere, vintage tasarımlardan klasik ürünlere kadar tüm zevklere hitap edebiliyor. 40 yılı aşkın tecrübesiyle hizmet veren Sümaş Tekstil’in markası olan Cottonbox’ın ürün gamında bebek takımlarından genç grubuna, nevresim takımlarından nakışlı ve baskılı pike setlerine, yatak örtülerinden masa örtüsü, bornoz ve havlulara kadar çeşitlilik bulunuyor.  

Renklerin Dünyası

Saf yumuşaklığı ve kusursuz dokunuşunu hissettirmemiz için ürünlerinde sadece pamuk ipliği kullandıklarını belirtiyorlar. Özel baskı tekniği sayesinde ile insan sağlığına zararlı olabilecek hiçbir maddeyi içermiyor. %100 pamuk ipliği kalitesinde...

Renklerin Dünyası

Cottonbox

Cottonbox

Renklerin Dünyası

Cottonbox

Renklerin Dünyası

3 yorum:

  1. Mavi size çok yakıştı prensesler...

    YanıtlaSil
  2. Cotton boxu çok çok severek kullanıyorum . Güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Çok severim cotton box' u. Uzun suredir nevresim takımlarını kullanıyorum. Bu etkinlikte bir harika olmuş...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...