21 Ocak 2016

Çocuklarla Aktivite

Madem sömestr tatili yaklaşıyor bu demektir ki iki çocuk ile aktivite yap dur. Tek olunca hiç sıkıntı olmuyor ama ikisinin ayrı ayrı istekleri beni benden alıyor. Bu yüzden ikisine de hitap eden ortak yeni aktiviteler arayışındayım. Önceden neler mi yapıyorduk, onlardan bahsedeyim biraz.

Kes-yapıştır en sevdiklerimizden biri. Renkli kartonlar, kağıtlar alıyorum kırtasiyeden. Daha önce (facebookta sanırım görmüştüm) kartondan fil yapımı bir ara çok modaydı bizde. Renkli renkli fil doluydu her yerimiz :)

kes yapıştırkes yapıştırkağıttan fil


Bir diğer ortak ilgi alanı oyun hamurdan kek-yemek yapmak. Onlara göre aşçılık oyunu :) Hamurdan kekler, börekler, pilav üstü kuru fasulyeler yapıyoruz... Ha bir de anane onlara gerçek hamur yaptırıyor, un,su ve tuzdan. O şekilde de ayrı bayılıyorlar..

oyun hamuru

Yap boz ise vazgeçilmezimiz. Özellikle bunu Aslı daha çok seviyor. Aysu ise hadi yarış diyerek oyuna dahil oluyor. Kim daha çok bozup yapacak...

çocuklarla aktivite

Lego ise hepimizin ortak oyunu... Hatta daha önce de bahsettiğim gibi ben sanki onlardan daha çok seviyorum...  Mutlaka Legoland Discovery Center İstanbul'a da gideriz herhalde.

çocuklarla aktivite

çocuklarla aktivite

Ben de onları izlerken anne kahvesi ya da keyif kahvesi ya da günün kahvesi içer miyim ki...

çocuklarla aktivite

Bir de tabii arkadaşlarla gezmece tozmaca planları yapıldı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...