14 Ekim 2016

Şarjı Bitmeyen Kitaplar McDonald’s’larda

Dışarıda çocuklarla yaptığımız fast food kaçamaklarından biri tabii ki McDonald's oluyor. Özellikle Happy Meal menüleriyle verdiği oyuncaklar evimizin vazgeçilmezleri. Şimdi ise çocukları dijitalden uzaklaştıracak, şarjı bitmeyen kitaplar ver Happy Meal'lerde...



Çocukların en sadık dostu kitaplar, McDonald’s restoranlarında miniklerle buluşuyor. 7 Ekim Cuma gününden itibaren McDonald’s Happy Meal menüsü ile birlikte, çocuklara bilgi dolu ve eğlenceli tam 8 tane çocuk kitabı hediye edecek.


Çocuklar, yaşam boyu unutamayacakları hikayelerin kahramanları olan Peter Pan ve Pinokyo’nun hikayeleri ile hem eğlenip hem de düşünecekler. Ayrıca minik ziyaretçiler küçük oyunlarla dolu olan ‘Tembel Şirin Nerede’ ve ‘Geceleri Dünya’ kitapları ile dikkatlerini daha da geliştirebilecekler. Üç boyutlu gözlük yardımıyla ‘Derinliklerdeki Hazineler’ kitabında okyanusu, ‘Hayvanlar’ kitabıyla da hayvanlar alemini keşfedecek olan minikler, ‘Timmy’nin Doğum Günü Macerası’ ve ‘Nesli Tükenmiş Hayvanları Keşfet’ kitapları ile de bolca eğlenecekler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...