24 Ekim 2016

DİMES Heroes %100 ile Süper Gücünü Bul

Hafta içi okul temposunda yorulan kızlar için hafta sonunu en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. Cuma okul çıkışı hemen planlar yapılır bizde. Hem dinlenecek, hem ödevler bitecek, hem de eğlenceli aktiviteler olacak. İşte burada süper güç girer devreye... 

Geçtiğimiz cuma ise okul çıkışı gittiğimiz Marmara Forum AVM'de bir de ne görelim süper kahramanlar basmış her yeri. Ne güzel işte hafta sonunun çocuklar için  ilk aktivitesi tam karşımızda :)



Kurulan Dimes etkinlik alanında, çocuklar için boyama, simli dövmeler yaptırma, süper kahramanların kostümleri ile fotoğraf çekilme gibi çok farklı aktiviteler vardı. Çarşamba gününden pazar akşamına kadar 12.00-20.00 saatleri arasında devam ediyordu. Bu arada kaçırdık diye üzülmeyin önümüzdeki haftalarda diğer AVM'lerde de etkinliklere devam edecekleri bilgisini de aldık :)



Kuruluşundan bu yana DİMES’in değişmez kuralı “Soframıza koymayacağımız meyveyi işlemeyiz, çocuklarımıza içirmeyeceğimiz meyve suyunu üretmeyiz’’ ilkesi ışığında üretilen ve yüzde 100 meyve suyu içeren DİMES Heroes %100 serisi ürünler, 200 ml kutularda sunuluyor. Ambalajlarında dünyaca ünlü Justice League karakterleri Superman, Batman, Green Lantern ve Flash yer alıyor. 



Çocuklar zaten hep farklı bir hayal gücüne sahip ve hep birer süper kahraman olma hayalindeler. Kendi içlerinde saklı olan yetenekleri keşfederek bir serüvenin kahramanı oluyorlar. Bunun için yeni nesil tüketicilerine, "yüzde 100 kendin ol, süper gücünü bul" diyor DİMES...



Bağımsız araştırma sonuçları, annelerin DİMES'i tüm içecek markaları arasında en itibarlı, en güvenilir yere koyduğunu gösteriyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul kantinlerinde satışa uygun ürünler ile ilgili genelgesinin tüm gereklerini yerine getiren DİMES Heroes %100 serisi meyve suları, ilave şeker, renklendirici, tatlandırıcı katkı maddeleri ya da koruyucu maddeler de içermiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...