5 Ekim 2016

LC WAIKIKI, ŞEHRE MARIANO DI VAIO İLE DÖNDÜ

LCW, sokak modasının dinamik havasını şıklıkla buluşturan tasarımlarıyla sonbahar mevsimini karşılayan şehre "MERHABA" dedi. Ulaşılabilir moda kavramının öncü markalarından LC Waikiki, 2016-2017 Sonbahar/Kış sezonunu yeni reklam yüzü olan fenomen blogger Mariano Di Vaio ile pazartesi günü İstanbul Modern’de tanıttı... Çok hoş dekore edilmiş sonbahar konseptiyle de tam bir uyum vardı...


Mariano Di Vaio sosyal medya fenomeni olduğu kadar model, aktör ve tasarımcı olarak da tanınıyormuş, bu arada evli ve çok yakında bir oğlu olacak :) LC Waikiki Üründen Sorumlu Genel Müdürü Maria Comfort, ünlü bir isimle çalışmanın marka için bir ilk olduğunu da belirtti. 


Mariano’nun oyunculuktaki hünerlerini sergilediği “Şehir Seni Özledi” isimli reklam filminde, markanın moda anlayışını, hayatın ve şehrin merkezine yerleştirmiş.


Peki bu yıl neler moda...
Erkekeler bu sezon sade ama iddialı... Elemental Koleksiyonu’nda kullanılan siyah antrasit, gri ve ekru renkleri pastel detaylarla birleşiyor. 
Kadın koleksiyonunda Woodland temasında el işçiliği ve doğal yaşamın ilham alındığı melanjlı kumaşlar, ekoseler ve yıpranmış görünümler göze çarpıyor. Bu sezonun en büyük rolü ise kadınların gözdesi denim ve denimlerin olduğu kombinler olacak.


Bu arada LCW sponsorluğunda çok da güzel bir haberim var gençlere... Modern ve çağdaş sanatı geniş kitlelerle buluşturan İstanbul Modern, bundan böyle Salı günleri kapılarını gençlere özel açacak. Ekim ayı itibariyle artık her Salı, İstanbul Modern’de “Genç Salı” olacak. LC Waikiki desteğiyle Ekim ayından itibaren 18-25 yaş arasındaki tüm gençler, her Salı günü 16:00-20:00 saatleri arası İstanbul Modern'de süreli ve kalıcı tüm sergileri ücretsiz gezebilecek; bunun yanı sıra her Salı düzenlenen sanatçı atölyelerine, söyleşilere, film gösterimlerine, sergilere ve daha birçok sürpriz etkinliğe ücretsiz katılma fırsatı yakalayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...