17 Mayıs 2016

YENİ OrkidSensitive

Hepimiz şımartılmayı hak etmiyor muyuz? Bence evet... Biz de geçen hafta katıldığımız Orkid Sensitive etkinliğinde İletişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Hande Akın ile kendimiz nasıl şımartabileceğimizden bahsettik. Gözlerimiz kapatıp eskilere daldık, geçmişimizdeki minik kıza gittik, duygulandık. 

orkid sensitive

"Kendine değer veren kendini tam olduğu haliyle kabul eden ve seven kadınlar, genç kızlar yaşama daha pozitif bakabilirler.Yaşamda kendilerine güvenli olur ve yaşadıklarının her zaman olumlu tarafını görmeyi seçebilirler.Hayata pembe gözlüklerle, pozitif bakmak; düşüncelerimizle yaşamımızı yarattığımızı kabul edersek sihirli bir değnek gibi" dedi Hande hanım.  Yani kendimizi şımartmak için öncelikle kendimize değer vermekle başlıyoruz. 

davet

Çoğu kadın özel günlerinde kendini hassas hisseder, bu oldukça doğaldır. Çünkü bu dönemlerde kendi duygularımızı derinden hissetmeye daha meyilli oluyor, daha fazla konfora ihtiyaç duyabiliyoruz.  Bu dönemlerde sevdiğiniz bir müziği dinleyerek, sıcak kıyafetler giyerek ve egzersiz yaparak rahatlayabilirken, sizi rahat hissettirecek bir ped ile özel günlerinizde de rahatlığa ulaşabilirsiniz. YENİ OrkidSensitive de özel günlerinizde pamuk gibi* yumuşak bir dokunuş sunarak rahat ve konforlu hissetmenize yardımcı oluyor.
Yeni OrkidSensitive, yumuşak ve konforlu kanatları sayesinde kadınların rahat hareket etmelerini sağlıyor,içerdiği sıvıyı hapseden tanecikler ise sıvıyı merkezde hapsediyor ve gün boyu koruma sağlıyor. Böylece kadınlar en hassas dönemlerinde bile kendilerini rahat ve ferah hissediyor. Pamuk gibi* yumuşak üst düzeyiyle cildinize hassas bir dokunuş sunan ve dermatolojik olarak test edilen YENİ OrkidSensitive, parfüm içermez ve cildinize karşı hassastır.Siz de sizi şaşırtacak bu yumuşaklığı denemek için YENİ OrkidSensitive’i keşfedin ve kendinizi şımartın.


Orkid



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...