9 Mayıs 2016

Angry Birds 13 Mayıs'ta Sinemalarda

Hafta sonu bizim kızlar Aysu ve kankası Tuğçe yine çok eğlenceli bir gün geçirdiler... McDonald’s, 13 Mayıs’ta vizyona girecek ‘Angry Birds Filmi için özel bir gala düzenledi. Çocuklar, gala öncesi düzenlenen eğlenceli etkinliklerle tam bir Angry Birds çılgınlığı yaşadı. İşte bu çılgınlıkta bizim kızlar da vardı. Benim o güne farklı bir planım olunca Aylin’im benim yerime Aysu’yu da aldı ve kızlar ile Angry Birds filminin galasına katıldı. 



Yüz boyama, greenboxta Angry Birds ile fotoğraf çektirme ve mobil oyunlar gibi etkinliklerin yanı sıra çocuklar, boyama köşesinde hayal dünyalarını özgürce resimlere dönüştürdü. Bzim kızlar tam bir Angry Birds olmuşlardı :)


Çılgın Kuşlar Happy Meal menülerinde
Yönetmenliğini Clay Kaytis ve Fergak Reilly’nin yaptığı ‘Angry Birds Film’, 13 Mayıs’ta vizyona girecek. Filmdeki 8 karakterin oyuncakları da McDonald’s’ın Happy Meal menüleri ile birlikte çocuklara hediye edilecek.


Yüce Kartal, Red, Ter, Chuck, Bomba, Yargıç, Stela ve Tilda’nın fırlatma oyuncakları ile çocuklar bu sefer sanal olmayan bir ortamda Angry Birds oynama şansına sahip olacak.
McDonald’s, bir ay boyunca Happy Meal’in yanı sıra birçok renkli etkinlik ile de çocuklara tam bir Angry Birds şenliği yaşatacak. Dijital platformlarda uygulanacak çift ekran uygulaması ile çocuklar, ellerindeki telefon ile mcdonalds.com.tr sitesinde beliren Angry Birds karakteriyle duvarları kıracak. Oyuna, QR kod okutarak ulaşan çocuklar, eğlenceli ve yenilikçi bir dijital deneyim yaşayacak.
Angry Birds çılgınlığına McDonald’s çalışanları da katılacak. Seçili restoranlarda Angry Birds şapkası ve tişörtü giymiş ekip üyeleri misafirleri karşılayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...