29 Eylül 2017

Doğal, Eğlenceli ve Güvenli Bir Diş Fırçalama

Her sabah-akşam,çikolata-şeker yedikten sonra bizim evde, "Kızar dişler fırçalandı mı?" sözleri uçuşur... Evet diş fırçalamayı hatırlatmak, hatta 8 yaşa kadar diş fırçalamalarına müdahele etmemiz şart. Oyun oynamak onların ilk görevi olduğu için unutmaları çok normal :)


Bizim severek kullandığımız "Jack N' Jill" diş fırçası ve diş macunlarından bahsetmek istiyorum bu postumda.



"Jack N' Jill" çocuk diş fırçaları gövdesi tamamen mısır koçanından titizlikle imal edilmektedir. Yumuşak fırça kılları narin diş etleri ve kırılgan diş minesi için çok güvenlidir.  Diş macunları da hiç bir kimyasal zararlı madde içermeyip, 5 çeşit organik meyve aroması da Amerikan USDA sertifikalıdır. Florür, şeker, renklendirici, SLS, BPA, koruyucu madde içermez...

Diş bakımına daha bebeklik dönemde, ilk dişler ile başlanmalı :) 6-18 ay arası için "Jack N' Jill" markasının silikon parmak fırçası, bebeğinizin ağız hijyeni başlangıcı için doğru seçimdir. 
1-3 yaş arası için silikon parmak fırça ile küçük diş ve hassas diş etleri için idealdir.
Doğumdan itibaren "Jack N' Jill" doğal bebek diş temizleme mendilleri ile her beslenme sonrası ağız içini, damağını temizleyerek, ağız sağlığını kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...