28 Eylül 2017

Okul Alışverişi

Bu sene Aysu da Aslı da ilk okullu oldular. Bir tane 1. sınıf bir tane de 3. sınıf  iki çocuğum ile bu yıl çok eğlenceli olacak gibi duruyor. Aysu'da yanmış olan devreler daha yeni yerine gelmişken hoop bir tane daha 1. sınıf. Üstelik sistem tamamen değişmiş. Düz yazıya geçilip, harf öğrenme sırası değişmiş. Aysu için de sil baştan, şimdilik alfabeyi düz yazı ile yazmayı öğreniyorlar :)


Neyse biz gelelim eğlenceli kısmına. Okul alışverişi... Ben de oldum olası kırtasiye alışverişini sevmiştim. Bence herkes bayılıyor. Kırtasiyeye girdim mi kendimi kaybediyorum bazen. Online kırtasiye alışverişine de ayrı severim. Bazen öyle farklı şeyler çıkıyor ki karşıma... 



kalemlik.com bu sene kızlar için defter, kalem ihtiyaçlarımızı alırken kendime de renkli kalemler ekledim alışveriş sepetine :) Sık sık okulda kaybolan kalemler için Stabilo kurşun kalem stoğu yaptım diyebilirim. Üstelik bazı okul çantalarında indirim olduğunu görünce kayıtsız kalamadım. Aslı'nın uzun zamandır "çekçekli Hello Kitty çanta" istiyorum demesi üzerine bir tane attım sepete. Ama diğer çantası da henüz yıpranmadığı için bunu ikinci döneme sakladık :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...