26 Eylül 2017

Kahve Dünyası'nda Kahve, Çikolata ve Çokoliko

Tam da bir hafta önce "Kahve Dünyası"nda kahve ve çikolataya doymuştum. Mother &Baby dergisinin organizasyonu, Özge Davaslı'nın davetiyle Veliefendi Kahve Dünyası Fabrika'da canım İpek'in moderatörlüğünde hem Diyetisyen Tolga Doğa'dan çocuk beslenmesi hakkında faydalı bilgiler edindik, hem de  takipçi annelerimiz ile kahvaltı edip kahve keyfi yaptık.


Çocuklar her besin grubundan dengeli bir şekilde almaları şart. Aysu'nun neredeyse sadece et ile beslenmek istemesine hayır demek gerekiyor... Günlük kalsiyum ihtiyacını iki porsiyon süt ve süt ürünlerinden alıyor çocuklar. Süt içmeyen çocuklar için şimdi Kahve Dünyası'nda çok güzel bir çözüm var.



"Çokoliko", vitamin ve mineral bakımından zengin kakolu içecek tozudur.  D, C, B1, B2, B12 vitaminleri ile Demir, Magnezyum, Çinko içerip hem çocuklara sütü sevdiriyor, hem de koruyucu ve katkı maddesi olmaması ile annelerin gönlünü fethediyor. Ne yalan söyliyeyim bizim evde en çok benim ihtiyacım var, sadece çocuklar değil büyüklere de sütü sevdiriyor :)


Kahvaltı ve kahve sohbeti sonrası Atölyeye geçip kendi çikolatalarımızı yaptık. En eğlenceli kısmı da buydu. Ben bir ara çikolata musluğunun içine dalabilirdim :) Peki siz çikolatanızı nasıl alırdınız? Sütlü mü, bitter mi? Ben her ikisini sevsem de bu kez tercihim sütlü oldu. Önce fıstıklı sonra da çilekli çikolatalarımızı yaptık... Okuldan gelen Aysu ve Aslı için harika bir sürpriz oldu...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...