1 Mayıs 2017

Yeni İçiminolar 23 Nisan’da Kidzmondo’da Çocuklarla Buluştu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimizden bir diğeri de  Kidzmondo’da İçimino’nun yeni karakterleri ile buluşma oldu. Zaten Kidzmondo’yu çok seven Aysu ve Aslı İçim Süt Fabrikası’nda, İçimino karakterleri ile birlikte kendi sütlerini hazırladı. Lezzetli sütleri hem içtiler, hem de İçimino karakterleri ile eğlenceli bir gün geçirdiler… İçim Süt Fabrikası’nda verilen çıkartmaları yapıştırıp, boyama kitabını içlerinden geldiği şekilde renklendirdiler…

Çocuklara süt ve süt ürünlerini en doğal ve taze şekilde sunan ve annelerin güvenle tercih ettiği İçim İçimino, şeker oranı düşürülmüş, kalsiyum ve protein kaynağı, D vitaminli zenginleştirilmiş formülü ile ek katkı maddesi içermeden çocukların sağlıklı gelişimlerine de destek oluyor.

Sonra da biz baba ile çay keyfi yaparken kızlar diledikleri gibi KidzMondo’da vakit geçirdiler. Tiyatro izleyip, moda gösterisine katıldılar. Çikolata fabrikasında çikolatalarını yapıp, araba yarışmasına katılmayı da ihmal etmediler... Güzel ve keyifli bir 23 Nisan oldu :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...