12 Mayıs 2017

Anadolu Hayat Emeklilik'ten "Çocuğum İçin Yatırım Sigortası"

Aslında biz niçin çalışıp çabalıyoruz diye düşününce tabii ki çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak için değil mi? Hepimiz de bir şekilde çocuklarımız için maddi ya da manevi olsun yatırım yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde katıldığım Anadolu Hayat Emeklilik'in çocuklara yönelik çok güzel bir yatırım sigortası olduğunu öğrendim. Sizinle de paylaşmak istedim. Adı "Çocuğum İçin Yatırım Sigortası"



Çocuklarımızın ileride iyi bir eğitim alabilmesi için ya da iş kurarken, evlenirken onlara maddi destek sağlayabilmek için bugünden düzenli tasarruf yapmaya başlamamız gerekiyor. Burada da biz annelere özellikle büyük görev düşüyor.


Çocuğum İçin Yatırım Sigortası, 0-15 yaş arasındaki çocuklara iyi bir gelecek hazırlama imkanı sunuyor. Minimum 10 yıl, maksimum da 25 yıl boyunca aylık ödeme planlarıyla çocuğumuzun geleceğini garantiye alabilirsiniz. Asgari 150 TL, 50 dolar veya euro aylık prim ödemeleri ile düzenli tasarrufların çok iyi getirilerle büyümesini sağlıyor. Üstelik  prim ödemelerini gelir vergisi  matrahından indirilebileceğini biliyor muydunuz. Vergi mükellefleri için çok güzel bir fırsat.



-Anadolu Hayat Emeklilik, çocukların gelecekteki finansal güvencesi olarak sunduğu Çocuğum İçin Yatırım Sigortası’na ait hayalolarakkalmasin.com adlı bir mikro site hazırladı.

"Çocuğunuz büyüdükçe birikimi de büyüsün, hayalleri hayal olarak kalmasın” sloganı ile hayata geçirilen sitede hem bilgi edinebilir hem de eğlenceli içeriği ile keyifli vakit geçirerbilirsiniz. Sitede "Çocuğum İçin Yatırım Sigortası"nın tüm detayları paylaşılırken çocuğun hangi meslek alanına ilgisi olduğunu yapılan anketle yanıt alabilirsiniz.

Ayrıca “Profesör Hayri Öğretir” karakterinin yer aldığı videoda Çocuğum İçin Yatırım Sigortası hakkında merak edilen tüm bilgiler var. 


0-15 yaş arasındaki çocukların geleceğine yatırım yapmak isteyen ebeveynler ve yakınları poliçe süresinin sonunda elde edebilecekleri tahmini birikim tutarını da öğrenme şansı buluyor.

Gün sonunda çok güzel bir workshop ile kendimize ahşap bir kumbara hazırladık... Teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...