29 Temmuz 2016

Piz Buin ile Yazın Keyfini Sürelim

Cildimin güneşten korumasına eski yıllara göre çok daha dikkat ettiğimi fark ettiniz dimi? 2-3 yazı ara ile güneş korumadan bahsediyorum. Bu yazımda kendim için kullandığım PIZ BUIN ürünlerinden bahsetmek istiyorum. 

Yazın ilk zamanlarında daha yüksek koruma kullanırken, ilerleyen zamanlarda cildime hem koruma, hem de güzel bir bronzluğa sahip olmak için düşük SPF korumasına sahip ürünleri tercih ediyorum.



Biliyor musunuz, PIZ BUIN 65 yıldan uzun bir süredir güneşi  ve güneşlenmeyi seven insanlar için geliştirdiği ürünler ile hem güzel bir bronzluğa sahip olmalarını hem de ihtiyaç duydukları korumayı sağlıyormuş PIZ BUIN 1960’larda dünyada güneş koruma faktörünü (SPF) ilk uygulayan markalardan biriymiş.

Peki benim tercih ettiğim PIZ BUIN ürünleri hangisi?

HASSAS CİLTLER İÇİN YÜZ KREMİ



Özellikle yüzümün korunmasına yaz kış hep çok dikkat ediyorum. Yüzümüz, vücudumuzda gün boyunca güneşe en çok maruz kalan bölgemizdir. Özellikle de güneşe karşı hassas ciltler özel bir korumaya ihtiyaç duyarlar. Hızla emilerek, yüzümüzün hassas cildini yatıştırmak ve pürüzsüz bir yumuşaklığa kavuşturmak için etkisi saatler süren bir nemlendirme sağlar. 50 ve 30 SPF koruma içeren çeşitleri vardır. 

TRANSPARAN ISLAK CİLDE UYGULANABİLEN GÜNEŞ SPREYİ

"PIZ BUIN WET SKIN" Transparan ıslak cilde uygulanabilen güneş spreyi, sıradan transparan güneş koruyucularından farklıdır. Sıradan tranparan koruyucular, ıslak cilde uygulandığında su ile karışarak koruma seviyesini düşürebilirler. PIZ BUIN WET SKIN hem ıslak, hem de kuru cilde uygulanabilen transparan güneş spreyi, suyu aşarak cilt tarafından anında emilir. 15 ve 30 SPF koruma içeren çeşitleri vardır.

BRONZLAŞMAYI HIZLANDIRICI SPREY YAĞ


Bronzlaşmayı hızlandırıcı sprey yağ, hızla ve güvenle harika bir bronzluğa kavuşmanıza yardımcı olur ve bu yaz güneşin altında geçirdiğiniz her andan faydalanmanızı sağlar. Bunun da 6, 15 ve 30 SPF koruma içeren çeşitleri var.

Şimdi de instagram hesabımda size güzel bir sürprizim var. 10 kişiye benim bu kullandığım setten hediye ediyorum. "alevgeziyor" hesabımda yarışma şartlarına bir göz attın ve geç kalmadan siz de katılın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...