27 Temmuz 2016

İzmir'de HaftaSonu

Geçtiğimiz hafta sonu İzmir kaçamağı yaptık, ama eve çocuksuz döndük. Biraz plansız programsız yaşıyoruz galiba yaz aylarını. İzmir gidişimiz de öyle oldu. Gitmeden 2 saat öncesi karar verdik "Haydi İzmir'e gidiyoruz" diye. Babaanne-dede-hala ziyareti ve fırsat olursa da deniz muhabbeti yaparız dedik. Kızlar yazlıkta olunca önce onları Tekirdağ'dan aldık ve Çanakkale üzerinden devam ettik... Sabaha karşı da İzmir'deydik...




Gece yolculuğunu tercih edersek kızlar hiç sıkıntı çıkartmıyor, uyuyana kadar tabii :) Gece 11 gibi çıktık Tekirdağ'dan. Daha 50-60 km gitmedik ki başladılar "Ne kadar yol kaldı?", "Biz acıktık" diye. Neyse Keşan'ı geçince benzinlikte durduk, abur cubur atıştırıp yola devam ettik ve 10 dk içinde uyudular...  Menemen civarı uyandıklarında ise "Feribota gedik mi?" diye sordular. Yani uyuyunca yolculuk çabuk bitiyor diye onlara bir kez daha göstermiş olduk..

Yol yorgunu, biraz uyduk... Uyanınca ise Ege Üniversitesi'ne gittik. Okulumu özlemişim... Derya'mızın okul diplomasını almak için vekalet vermişti diplomasını aldık. Epeydir uğramadığım fakülteme uğradım. Akademisyen olarak kalan arkadaşımı aradım 1 saat muhabbet edip, eskileri andık... Ahh ne güzel yıllardı :)


E İzmir'e gelmişiz kumru yemeden dönülmez. Bostanlı'daki gittiğimizde uğramadan dönmediğimiz "Kumrucu Ömür"e gittik. Ama ben kumru değil kumpir yedim :)



Eve gelip, hazırlanıp bu kez bebek görmeye gittik. Arkadaşım çok güzel bir sofra hazırlamıştı yine..

Cumartesi ise Ege denizi keyfi için Özdere'deydik... Çok sevdiğim bir yer. Gerçi Ege'nin her yerini ayrı severim (Foça'nın denizi hariç) Bütün gün güzel vakit geçirdik. Denizin keyfini doyasıya yaşadık.


Pazar ise ailece güzel bir kahvaltı yaptık... Eşimin kuzenleri de gelmişti Eskişehir ve Fethiye'den...





Sonra da kızları İzmir gezmesi ve halaları ile alışverişe gönderdim. Biz de evde dinlenmece...


Veee bizim kızlar yola çıkmadan önce İzmir'de kalmak istediler... Yaz tatillerinin bir kısmını da İzmir'de geçirmek istiyorlarmış...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...