22 Temmuz 2016

Çocuklar Güneşten Korunmaya Hazır Mı? “Avène Spray Enfant 50+”

Güneş kremi mevzusu deyip daha önce de güneşin yararlı olduğu kadar, zararlı ışınları da olduğundan bahsetmiştim. Yaz boyunca da sık sık tekrarlayabilirim. Çünkü gerçekten önemli bir mevzu...  Günümüzde, uzmanlar özellikle 11:00-16:00 saatleri arasında kesinlikle güneşe çıkmayın, güneş koruyucu ürünler, şapka veya kıyafetlerle de mutlaka güneşten korunun uyarısını veriyor. Peki benim yaramaz bızdıklarım bundan anlıyor mu? Biraz zor... Yaz günü diye sabah geç kalkmalarına ses etmiyoruz. Ama saat11:00'de uyandıkları ve kahvaltı saat 12:00'ye kadar sürdüğü için, kahvaltı biter bitmez başlıyorlar "Haydi havuza" diye. Zar zor evde tutuyorum ama yine de saat 14:00'te havuza gitme durumunda kalıyorum. Bu nedenle hep güneş kremi, özellikle yüksek koruma faktörlü, sık sık sürüyorum. 
Benim çocuklar için birkaç tercihim var. Biri de Avène Spray Enfant 50+


Güneş ışınlarından korunmak, riskli saatlerde güneşlenmemek, koruyucu giyecekler, aksesuarlar (güneş gözlüğü, şapka, güneş şemsiyeleri...)  kullanmak ve gün ışığı olan her saatte, cildin görünen kısımlarını yüksek koruma faktörlü ürünler ile korumak bu mücadelenin ayrılmaz parçalarıdır.  Cildinizi yaz-kış korumayı unutmamanız gerekiyor. Özellikle güneşe çok fazla maruz kaldığınız dönemlerde (güneşlenirken, kayarken, açık havada yürürken…) cildinize yüksek koruma faktörlü ürünlerle yardımcı olmalısınız. 


Avène Spray Enfant 50+, UVA-UVB ışınlarına karşı etkilidir ve çocuklar, açık tenli, hassas ciltli yetişkinler için çok yüksek koruma sağlar. İçeriğindeki Avène termal suyu ile, doğal olarak yatıştırıcı ve anti enflamatuar özelliklere sahiptir. Parfüm ve paraben içermeyen ve 100 fotostabil olan Avène Spray Enfant 50+, suya karşı çok dayanıklıdır, göz yakmaz, iz bırakmaz...

Çocuklarımızı güneşin zararlı etkilerinden korumak için güneşe çıkmadan önce uygulanan Avène Spray Enfant 50+ güneş koruma sütü, minimum filtre sayısı ile UVA ve UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu koruma sağlıyor. Avène Spray Enfant 50+, krem kıvamında olduğundan uygulaması çok kolay. Suya ve tere dayanıklılığı sayesinde uzun süre etki ediyor.

Parfüm ve paraben içermeyen formülüyle özellikle çocuklar ve açık tenli hassas ciltler rahatlıkla kullanabilir.


Güneşe çıkmadan 30 dakika önce kullanıldığında güneşin etkilerinden korur. Tüm dış etkenlere karşı kremin her iki saatte bir yenilenmesi tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...