20 Temmuz 2016

Bausch+Lomb Kontakt Lens Kullanıcılarına Güzel Haber

Uzun zamandır lens kullanırım. Ortaokul zamanında teşhisi konan "göz tembelliği"m için ilk başta kullandığım gözlüğe en fazla 2 yıl dayanbilmiştim. Sonra ise hiçbir şey kullanmadım, çünkü tek göz yetiyordu :) Ama ne zaman ki baş ağrısı yapmaya başladı, daha pratik ve kullanışlı bir çözüm olan "kontakt lens" kullanmaya karar verdim. 

Üniversiteye başladığım günden beri de Bausch+lomb'un "amazon yeşili"ni kullandım. Hatta son sınıfta geçici olarak temin edememiştim de arkadaşlarım "aa lens mi taktın?" deyip kendi göz rengimi lens zannetmişlerdi :) Bence çok pratik bir şey lens kullanımı...

Günümüzde ise kişilerin ortalama 10 saatini ekran başında geçirdiğini biliyor muydunuz? Belki daha da fazla :( Akıllı cep telefonu, tablet ya da bilgisayar olmayan birini bulmak neredeyse imkansız. Uzun saatler boyunca ekrana yakın çalışan kişilerde odaklanma güçlüğü, bulanık görüş, yorgun gözler ve hatta baş ağrısı gibi semptomlar ortaya çıkabilir. Bu semptomlar dijital göz yorgunluğu olarak tanımlanıyor.

Bausch+Lomb güvencesiyle geliştirilen asferik tasarıma sahip PureVision2 ve Biotrue ONEday kontakt lensleri; dijital göz yorgunluğu semptomlarını azaltırken, loş ışıkta bile görüş performansını artırıyor. 

Göz sağlığı alanındaki 162 yılık tecrübesi ile Bausch+Lomb; aylık kullanımlı kontakt lens tercih edenler için Purevision2, günlük kullan-at lens kullanımı tercih edenler için ise Biotrue ONEday lensleri ile dijital göz yorgunluğu semptomlarının azaltılmasına etkili bir çözüm sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...