15 Nisan 2015

Selpak, “Tuvalete Merhaba Platformu”nun 5. yılını kutladı

Selpak, 1-4 yaş arası çocuğu olup henüz tuvalet eğitimine başlamamış ya da tuvalet eğitiminde sorunlar yaşayan anne-babalara Prof. Dr. Bengi Semerci Enstitüsü uzmanlarıyla destek olmaya devam ediyor!



Bugüne kadar 250 bin anne-baba ile iletişimde olan ve 5 bin aileye birebir tuvalet eğitimi veren Selpak, “Tuvalete Merhaba” etkinliğinin 5. yılını keyifli bir organizasyonla kutladı.



Türkiye temizlik kağıdı sektörünün lider markası Selpak, Prof. Dr. Bengi Semerci Enstitüsü işbirliğiyle hayata geçirdiği ‘Tuvalete Merhaba’ eğitimlerinin 5. yılını, eğitim verdiği anneler ve çocuklarıyla kutladı.

5. yıl kutlama partisine katılan Prof. Dr. Bengi Semerci toplantıda yaptığı konuşmada, doğru tuvalet eğitiminin çocuğun gelişimine uygun şekilde, acele etmeden, başarma-başaramama üzerine vurgu yapılmadan, cezalandırmadan ya da büyük ödüller vermeden, doğal bir süreç içerisinde tamamlanması gerektiğinin altını çizdi.
Selpak Marka Yöneticisi Cansu Canşe yaptığı sunumda şu bilgileri paylaştı:
“1-4 yaş arası çocuğu olup henüz tuvalet eğitimine başlamamış ya da tuvalet eğitiminde sorunlar yaşayan anne-babalara uzmanlarımızla destek veriyoruz. 5. yılını kutlamaktan mutluluk duyduğumuz bu projeyle, bugüne kadar yaklaşık 250 bin anne-babayla dijital ortamda iletişime geçerek aileleri bilgilendirdik. Ayrıca, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde toplam 7 ilde Selpak Tuvalete Merhaba evi aktiviteleri düzenleyerek, 5 bine yakın anne-babaya birebir eğitim sağladık. 2015 yılında da bu 360 derece iletişimi devam ettirerek, hem alışveriş merkezleri etkinliklerimizle hem de sosyal medyadaki paylaşımlarımızla daha çok anne-babaya ulaşmayı hedefliyoruz. Selpak olarak bu eğitimlerle, daha sağlıklı ve çağdaş bir Türkiye için çocuklara doğru kişisel hijyen alışkanlıkları kazandırma misyonumuzla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”

AKTİVİTE TARİHLERİ:


·         2-3 Mayıs-  İstanbul Cevahir AVM


·         23-24 Mayıs - Ankara Forum AVM


·         6-7 Haziran - İstanbul Akasya AVM


·         13-14 Haziran - İzmir Forum AVM


“Selpak Tuvalete Merhaba” platformu, www.facebook.com/TuvaleteMerhaba sayfasından


anne-babalara destek olmayı sürdürüyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...