15 Nisan 2015

Lapitak 20. Yılını Hülya Avşar ile Kutladı


Yenilikçi ürünleriyle sektörün öncüsü olan ayak bakımında uzman marka Lapitak, 20. yılında TV ve sanat dünyasının ünlü ismi Hülya Avşar ile bir projeye imza attı. Lapitak, projenin duyurumu için Hülya Avşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen özel bir davet düzenledi.

Türkiye’nin en iddialı ve güzel kadınlarından biri olan Hülya Avşar, ayak bakımında uzman marka Lapitak’ın marka yüzü oldu. Sanatçı, Lapitak’ın tanıtım çalışmalarında yer aldı. 20. yılını kutlayan Lapitak projenin duyurumu için 8 Nisan 2015, Çarşamba günü, Çırağan Sarayı’nda bir toplantı düzenledi. Hülya Avşar’ın ev sahipliğini yaptığı, Lapitak Marka Kurucusu Ercan Sivri ve ikinci kuşak yöneticiler Neslihan Sivri ve Erhan Sivri’nin de yer aldığı davete çok sayıda kişi katıldı. Davette, 20. yıl için hazırlanan pastayı da Hülya Avşar, Ercan Sivri ile birlikte kesti.

Davette konuşan Lapitak Marka Kurucusu Ercan Sivri; markanın dünden bugüne gelişimiyle ilgili bilgi vererek, tanıtım çalışmalarında yer alan Hülya Avşar’a teşekkür etti.

Hülya Avşar’ın cesur, feminen tarzını yansıttığı tanıtım çekimlerinde, güzelliğin ayak bakımıyla başladığına dikkat çekildi. Ünlü fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin Ağgül tarafından gerçekleştirilen fotoğraf çekimin stylingini ise Ceylan Atınç yaptı.


1993 yılında kurulan Tutku Dış Ticaret ve Kozmetik tarafından, 1995’te tescil edilen Lapitak markası, ayak bakımı için ürünler geliştiriyor. Ayak bakımında son derece etkili olan ürünler 20 bin eczanede kullanıcılara sunuluyor ayrıca 30 ülkeye ihraç ediliyor. Lapitak tarafından geliştirilen ve renkli ambalajları ile dikkat çeken ürünler, zengin içeriği ile ayak sağlığını koruyor, özenle bakım yapıyor. Lapitak ürünleri arasında; yıpranmış ve çatlamış topukları için “Topuk Çatlak Kremi”, ayakları kullanıldığı ilk günden itibaren hızla nemlendiren “Ayak Bakım Kremi”, rahatsız edici ayak kokusuna karşı geliştirilen “Ayak Kokusuna Karşı Bakım Kremi”, Ayak hijyeninin sağlanmasında ve kötü kokunun önlenmesinde yardımcı “Ayak Deodorantı” yer alıyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...