13 Nisan 2015

Ben Büyüyünce


 
 
Tohum Otizm Vakfı ve Starbucks, Dünya Otizm Farkındalık Ayı olan Nisan ayı boyunca sürecek bir kampanya başlatıyor.
Otizm konusunda farkındalığı artıracak ve otizmin belirtilerine dikkat çekecek olan ‘Ben Büyüyünce’ kampanyasının aynı isimli şarkısını Poyraz Karayel dizisinin başrol oyuncuları seslendirerek kampanyaya destek oldular.
Kampanya boyuncawww.benbuyuyunce.com web sitesi üzerinden otizmde erken tanı ve eğitimin önemine ilişkin bilgiler paylaşılacak. “Ben Büyüyünce” kampanyası ile birçok otizmli çocuk erken tanı alabilecek ve eğitim ile topluma kazandırılabilecek.
Sosyal medyada ise #benbüyüyünce etiketiyle yapılacak paylaşımlarla kampanyanın geniş kitlelere ulaşması ve toplumun otizm konusunda bilinçlendirilmesi sağlanacak.
Tohum Otizm Vakfı ve Starbucks toplumda otizm konusunda farkındalığı artırmak için 2009 yılından bu yana devam eden işbirliğini ‘Ben Büyüyünce’ adını verdikleri yeni bir kampanyayla sürdürüyor.
Kampanya ile herkes otizmli çocukların geleceğine umut olmak ve sosyal hayata kazandırılmalarını sağlamak amacıyla otizmli çocukların ‘güneşi olmaya’ davet ediliyor.
Proje için özel olarak hayata geçirilen benbuyuyunce.com web sitesi üzerinden otizm, otizmin belirtileri ve otizmli çocukların eğitimi hakkında bilgiler verilirken; erken tanı ve eğitim sayesinde gerçekleşen başarı hikâyeleri de paylaşılıyor.
Poyraz Karayel oyuncularından ‘Ben Büyüyünce’ şarkısı
Proje için özel olarak bestelenen ‘Ben Büyüyünce’ adlı şarkıyı, sevilen dizi Poyraz Karayel’in oyuncularından İlker Kaleli, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Emel Çölgeçen, İsmail Düvenci, Gülçin Hatıhan, Celil Nalçakan, Ataberk Mutlu ve Emirhan Akbaba seslendirdi. “Küçük bir tohumum ben, güneşim olur musun?” isimli şarkı, kampanya boyunca sosyal medyadan #benbüyüyünce etiketiyle paylaşılacak ve böylece Ben Büyüyünce kampanyası geniş kitlelere ulaşacak. benbuyuyunce.com sitesi ziyaretçileri ‘Güneşim Ol’ başlığı altından hem otizmin başlıca belirtilerini hem de ‘Ben Büyüyünce’ şarkısını kendi sosyal medya hesaplarında paylaşabilecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...