30 Kasım 2017

Nutrigen Propolis

Kış mevsimi bu sene biraz geç gelse de, soğuk günler kapımızda. Bir de okul dönemi olunca hastalıklara karşı önlem almak şart. Ben Aysu ve Aslı için kullandığım Nutrigen Propolis'ten bahsetmek istiyorum. İçeriğinde Propolis ekstresi, 13 Vitamin ve 4 Mineral var. Nutrigen'in "üzüm", "OMEGA" veya "vegy" ürünleri ile dönüşümlü kullanıyorum. Diğer kullandığım ürünler hakkında da paylaşımlar yapacağım.


Peki nedir bu Propolis?

Propolis, arıların kovanlarını bakterilere, virüslere ve mantarlara karşı korumak için geliştirdiği bir bileşiktir. Bu sayede arılar kovanlarını dış etkenlere karşı koruyabilmektedirler. Nutrigen Propolis Şurup propolis ekstresi ile güçlendirilmiş takviye edici gıdadır. Nutrigen Propolis çocukların günlük olarak alması gerekli Vitamin A, B grubu Vitaminleri (Folik asit dahil), Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin K, Bakır, Selenyum, İyot ve Çinko ile zenginleştirilmiştir.



Propolis'in Faydaları;
🌟Antibakteriyel, antiviral, antifungal, antioksidan, antiparazitik ve immünostimülan özelliklere sahiptir
🌟İçindeki vitamin ve mineraller sayesinde bağışıklık sisteminize ilaç gibi gelir ve güçlendirir
🌟Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için grip, nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı vücudu korur, oluşmuş hastalıkların iyileşme sürecini hızlandırır
🌟Diş eti iltihaplanmalarında, ağız içinde çıkan yaralarda hızlı bir iyileştirici etki yaratır
🌟Kansere yakalanma riskini azaltarak, C vitamini başta olmak üzere içindeki birçok yararlı bileşen sayesinde oluşmuş olan kanserli hücrelerin de büyüyüp çoğalmasını engeller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...