27 Eylül 2017

Trukid ile Keyifli Banyolar

Okulların açılması ile çoğu evdeki gibi pazar akşamları bizde de banyo saatleri pek eğlenceli geçiyor. Biri hemen banyoya gireyim der, biri oyuncakları bırakıp da giremez bir türlü. İki kardeş de olsa birbirinden çok çok farklılar. 

Büyümüş de olsalar onların cildi, gözü hala çok hassas. Trukid ürünlerini de parabensiz, silikonsuz, renklendiricisiz, sentetik parfümsüz, yapay koruyucusuz, sodyum laureth sülfatsız olduğu için gönül rahatlığı ile kullanıyorum.


"Trubaby Bubbly baby body&hair wash" yeni doğan bebeklikten itibaren kullanabilirsiniz. Ya da bizim gibi hassas ciltli çocuğunuz varsa da tercih edebilirsiniz. Aloe Vera bitkisinin yapraklarından elde edilen öz suyu, hindistan cevizi, palniye yağı ve Pro-Vitamin B5 içermektedir. Yapay ve toksik maddele içermez.

"Trukid Silly Shampoo" da süper hassas forlmüllü bir diğer tercihimiz. Saçın kendi yapısında yer alan yağlara zarar vermeden saçları kir ve yağdan arındırır. 


Vee olmazsa olmazımız... "Trukid Cool Conditioner" yani saç kremsiz yapamıyoruz. Upuzun saçları ne kestirmeye izin veriyorlar ne de taramaya. Ama saç kremi sayesinde artık banyo sonrası saç taramak bile çok eğlenceli.  Geçtiğimiz pazar günü herzamanki gibi Aysu banyosunu yaptı saçını bile kuruttu. Sonra Aslı'nın bile saçını tarayıp kurutmak istedi. Böyle de şirin şirin abla kardeş oynadılar...

Saç taramaya bir diğer yardımcı da "Trukid dancing hairdetangler" yani karışıklık açıcı saç spreyi.  Saçlara yapışmayan özel formülü sayesinde çekiştirmeden, koparmadan ve canlarını yakmadan çocukların saçlarını taramak mümkün...


1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...