19 Aralık 2016

NG Afyon Wellness Convention

Sadece anne başımıza gezmeyeceğiz ya bu kez çocukları ve eşleri alıp rotamızı Afyon'a çevirdik. İpek, Esra, Burcu ve Sinem ile ailecek Afyon'un termal sularında şifa bulmaya gittik. Önceden hepimize uygun bir tarih olarak Aralık ayının ilk haftasını ayarladık ve cuma gününden yola çıktık. İki gece iki gün çok güzel vakit geçirdik ama gitmeden kızlar bizden daha çok heyecan yaptı diyebilirim. Çünkü kış vakti, kaydıraklı havuzlardan kayacak, yüzecek doyasıya eğleneceklerdi :)


NG Afyon Wellness Convention 'daki bu kısa ama hem eğlenceli, hem de şifa ile dolduğumuz tatilimizden bahsetmek istiyorum. Otel Afyon merkeze 7km, Zafer Havalimanı'na 45km, Uşak Havalimanı'na 90 km mesafede. Tesiste 428 oda bulunuyor.


Otel geniş bir alana kurulu olmasına rağmen mimari yapısından dolayı sizi yormuyor.  Odaların bulunduğu bölümden asansörler ile direkt havuz, sauna, spa'ların bulunduğu alana inebiliyorsunuz.


Restoran ve çocuk alanının birbirine yakın olması ise ayrı bir avantaj. Böylece çocuklar yemeklerini yedikten sonra onları "Sincap Kulübü"nde bırakıp biz yemeğimizi daha keyifli yiyebildik.
Sincap Kulüp’te, aktivite ekibimi tarafından özenle hazırlanan programlar sayesinde farklı yaş gruplarına hitap eden eğlenceli ve eğitici aktiviteler, takım çalışmaları, el becerileri gibi etkinliklerle çocukların keyfi yerinde. 



Sabah kahvaltıları ve akşam yemeklerinin açık büfe olarak sunulduğu Erguvan Restoran'da aşçıların farklı damak tadların ve zevklere hitap edebilecek şekilde hazırladığı yüzlerce lezzet seçeneği arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız. Gerçekten çok başarılı... Akşam yemeği sonrası canlı müzik alternatifi ile eğlenebilir, ya da farklı salonlarda arkadaşlarınızla bir şeyler içerken sohbet edebilirsiniz.


 

Peki biz iki günümüzün çoğunu nerede geçirdik derseniz. Tabii ki termalde. Büyük ve küçük kaydırakların olduğu iki ayrı alan yan yana olunca büyük kız büyük havuzda, küçük kız küçük havuzda takıldı. 


Ben ise termal havuz, sauna, buhar odasında arkadaşlarım ile dolaştım durdum. Bir de son günümde kızlar ile içeriden dışarı açılan termal havuzda dışarıda kar yağarken yüzme keyfi ise farklı bir deneyimdi bizim için.


Öğlen restorana geçmeden hemen havuzun yanındaki cafeden hem kendimize hem çocuklarımıza uygun atıştırmalıklar ile eğlencemizi bölmeden güne devam ettik.


Aile konseptine önem veren otelin özel aile hamamları çok güzel düşünülmüş. Aile hamamında, çocuk havuzu, sauna, hamam, dinlenme koltukları ve lavabo mevcut.


İlk günün akşamında yemeğe geçmeden ALIVA SPA'da Bali Masajı ile kendimizi  rahatlattık. 50 dakika süren Enerji akışını düzenleyerek, enerji seviyesini düzelten bir masaj sırasında kızlar ise odada dinlendiler.


Biz çok güzel anılar ile ayrıldık NG Afyon'dan. Size de diyorum ki #gelmenlazim :)

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...