15 Aralık 2016

Food.Nook ile Harika Bir Brunch

Geçtiğimiz ay doğum günümün ertesi sabahı, Pazar brunchı için çocuklarla ve sevdiğim 5_Moms (İpek, Esra, Burcu, Sinem) ile KidsNook'un şirin kafesi "Food Nook'taydık... Yeşim Salkım'ın tatlı kızı Gizem Salkım ve arkadaşı Eda'nın marifetli ellerinden birbirinden güzel lezzetler ile güne başlayınca günümüz de haliyle güzel devam etti.


O gün 5-moms haricinde arkadaşlarımız  GezenAyaklar Ebru, Mother&Baby dergisinin genel yayın yönetmeni Nalan Elmas Özbek, Elle dergisinmden Alçay, canımız anne bebek pr gurusu Mehmet Ustaoğlu da vardı. 


Son olarak gelen bana sürpriz doğum günü pastam da beni ayrıca çok çok mutlu etti…



Çocuklar için KidsNook atölyeleri ise harikaydı. Duyusal atölyeler ile epey güzel bir vakit geçirdi. Hep bir slime ile oynama isteği olan Aysu ve Aslı o gün doya doya oynadılar diyebilirim.




Mutfak Sanatları Akademisi mezunu Gizem Salkım ve Eda Atasoy güçlerini Food Nook'ta birleştirmiş. Bir yandan etkinliklere farklı sunumlar hazırlıyor, bir yandan kilo vermek isteyenlere hizmet sunuyorlar. Şeflik eğitimleri sırasında başlayan arkadaşlıklarını, iş ortaklığına döndüren tatlı hanımlar şimdi mutfakta kendi özel tarifleriyle catering hizmeti veriyorlar. Food Nook, tasarımları, sunumları ve farklı reçeteleri ile ön plana çıkan yemekleriyle konuşuluyor.




Akatlarda yer alan Food Nook Catering ile doğumgünleri, brunchlar, lansmanlara farklı içeriklerle
yemekler hazırlayan ikili, şimdi de spor camiası ile işbirliğine başladı. Etiler'in en etkin spor salonlarından WTF ile hayata geçirdikleri yeni projede, sağlıklı ve hızlı kilo vermek isteyenlere spor hocalarının gözetiminde günlük öğünler hazırlıyorlar. Spor yaparken yediklerine dikkat etmesi gerekenler için özel menüler hazırlayarak, hızlı kilo vermelerini sağlıyorlar. Üstelik lezzetten ödün vermeden ve detoks kitleri ile hedefledikleri kiloya gelmek isteyenlerin gelişimini takip ederek. 



Biraz da Eda Atasoy ve Gizem Salkım’ın özgeçmişinden bahsedeyim.

Gizem Salkım 28 Şubat 1990 doğumlu. Amerikada California Eyaletinde özel bir üniversitede klinikal psikoloji ve tiyatro eğitimi aldı. müjdat gezende bir yıl oyunculuk eğitimi daha aldı daha sonra atölyr 1314 de kamera önü oyunculuk eğitimi aldı son olarakta MSA da Chef & owner bölümünde eğitimini tamamladı. Stajını Msa da bitirdikten sonra Burgerhood da çalıştı. Habit sağlıklı yiyeceklerde görev aldıktan sonra Food Nook Catering kurucu ortak şeflerinden biri olarak çalışma hayatını sürdürüyor.

Eda Atasoy 16 Eylül 1991 İstanbul doğumlu. Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra Mutfak Sanatları Akademisi Uzun dönem Chef & Owner eğitimini tamamladı. Pera Palace Hotel Jumeriah, Sandalyee Restorant ve Vogue Restorantında çalıştıktan sonra Food Nook Catering'in kurucu ortak ve şeflerinden biri olarak çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...