20 Eylül 2016

My Little Pony ile Arkadaşlık Günü

Benim kızlarla yaptığım en favori aktivite Aysu ve Aslı'nın oyuncaklarına ortak olup beraber oyun oynamak. Bir çok oyuncağımız, çizgi dizi kahramanlarımız var. Hele bir karakterimiz var ki, ailecek hayranıyız... Pinkie Pie. Tamam bütün Pony'leri sevsek de o bizim favorimiz. Minika Çocuk kanalında "My Little Pony Arkadaşlık Sihirlidir" çizgi dizi saatinde kimse bizi tutamaz. Hemen ekran başına geçer dizimizi seyrederiz. Artık Pony'lerin hepsi bizden biri :)


"My Little Pony Arkadaşlık Sihirlidir" çizgi dizisinde Pony’ler paylaşmanın ve arkadaşlığın önemini öğretiyor. 6 yakın arkadaşının arasındaki kuvvetli arkadaşlık bağından ve her birini eşsiz kılan özelliklerinden bahsediliyor. Evet evet her birinin farklı özellikleri olduğunu ben de bizimkilerden öğrendim... Mesela;
*Twilight Sparkle, arkadaşlığın sihriyle doludur ve öğrenmeyi çok sever, 
*Fluttershy iyilik yapmasıyla tanınır, her zaman arkadaşlarına yardım eder, 
*Applejack, dürüst bir arkadaştır,
*Rainbow Dash, sadık ve güvenilir bir dosttur,
*Rarity cömertliği ve başkalarıyla paylaşmayı sever,
*Pinkie Pie, onları güldürerek ve mutlu hissetmelerini sağlayarak arkadaşlarının günlerine neşe katmayı sever.

Peki Arkadaşlık Günü'nü My Little Ponyler ile kutlamaya ne dersiniz... http://mylittlepony.hasbro.com/tr-tr/friendshipday sayfasına mutlaka göz atın. Çocuklar için eğlenceli oyunlar ve aktiviteler de var sayfada :) Biz, Aslı ve Aysu ile çok eğlendik. Pony'lerin dünyasına girince zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık.


Arkadaşlık günü kapsamında Joker mağazaları da Pony'lere yardımcı oluyor. Mağazalara çocuğunuzun artık oynamadığı oyuncakları ile gelin "oyuncak istasyon"larına bırakın. Hasbro aracılığı ile "My Little Pony" de 5000 adet  oyuncak bağışı yapacak. GEA ise oyuncakları temizleyip, tamir edecek ve ihtiyaç sahibi çocukları tespit edip tüm bağışları onlara ulaştıracak. Böylece dostluk ve paylaşım zinciri büyüyecek :)


Biz de geçtiğimiz hafta sonu bir Joker mağazasına uğrayıp birkaç tane oyuncağımızı ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza gönderilsin diye teslim ettik. Biliyoruz ki onlar bu oyuncaklar ile çok çok mutlu olacaklar :) 

Haydi siz de bu arkadaşlık zincirinde yer alın ve bu sosyal sorumluluğa katkıda bulunun...

Sloganımız da "Pony'lerle birlikteysek bize her gün Arkadaşlık Günü!" 


1 yorum:

  1. Merhaba, Blog Atlası'nda blog sayfanızdan kısaca bahsettim. Bilgi vermek istedim. Bu adresten ulaşabilirsiniz: http://blog-atlasi.blogspot.com.tr/2016/09/alev-geziyor.html

    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...